Monday, August 15, 2011

MOOD RAYA SUDAH MARI.....

Semua orang Citer bonus je kan arini.. heheh
Kalau ikut hati memang malas dah nak keje kan..

MOOD SHOPPING je la kan..
MOOD RAYA pun sama..

Hari minggu aku tak duduk di rumah..
memandangkan umah tengah macam tongkang tak boleh nak kemas lagi..
tunggu kontraktor siap baru aku boleh mengemas...
maka sabtu ahad settlekan beberapa benda yg perlu..

SERVIS KERETA - DONE! (nak jalan jauh raya nanti)
 Order Kitchen Kabinat tambahan di Yard yang jadi dapur tu - DONE!
Ambil Stroller Mika - DONE!
Ambil tempahan langir Raya di Nagoya -DONE! (tak sabo nak pasang)
Beli Baju raya n capal Mika -tambahan - DONE!
Beli Kain Sampin Hubby - DONE!
Hubby beli Rak TV - DONE! (takde dalam plan pun.. dah dia nak i follow la)

Untuk diri sendiri... tusung kot aku belum beli.. sebab baju tempah lum siap .. was-was nak pilih takut tak matching.. nanti ambil baju baru decide nak beli... kasut.. dah ada kot.. kalau jumpa kenan beli lagi.. hihi.. handbag? mcm nak beli gak.. tengokla budget kalau ada.. yang lama pun leh pakai juga...heheh

Sangat puas hati tempah langsir kat Nagoya ni.. murah gak la.. yang best dia siap pasang kan sekali besi penyangkut tu.. senang keje aku... sekeping upah jahit siap penyangkuk tu RM8 upahnya.. murah kan...

aku jarang tempah jahit langsir kat luar.. sebab selalu mak atau abah yang jahitkan.. tapi tahun ji mesin jahit mak rosak.. so tak dapek la.. lgpun kesian diorng tahun ni diorg rehat la...

bukan selalu tukar langsir pun.. 3 tahun ada kot.. hahah tu pun sliding door je.. almaklum umah apartment sajok... tak byk pakai tingkap.. langsir bilik pakai yg lama pun takpe.. hehehe

tunggu siap pasang nanti baru leh tengok yek.. murah2 n simple saje.. janji cuci mata nampak yang baru... haha Dasar Perempuan kan.. normal la tu... kuikukuiii



14 bebelan kawanku:

♥cikmOt♥ said...

wahh...meriah la hari raya ini tahun...yey...sangat suka sangat suka...

KhaiRin said...

excited sungguh!

Intan & The Boys said...

wah2...raya sakan noooo...

:)
alhamdulillah.

alyyani said...

wah raya sakan nampaknya family mika this year. serba baru. korang nye bonus dah masuk eh? best2!

e!ya said...

salam ziarah wah raya sakan thn nieh

Zura said...

murahnye..siap pasang hook lg...sy tiap2 thun muka sy je pasang langsir...paling menyampah nk pasang hook lah sbb nk kena kira langkah bape...

bonda dadif aka akish said...

mood daku baru sikit2 aje...

pasal belom gaji akakakkakak..

=)

tinta hatiku said...

Wah! Memang meriah sambutan raya tu nanti... siap lengkap dengan embeg sekali yer...

Me suka kaler langsir sliding baru tu, my pebret kaler tuh

=)

*SiRibenMerah said...

byk benar typonye entry neh.. nampak sgt x sabar nak raya kan akak kannnn~

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

wah meriah ni siap ada langsir baru lagi..

eima said...

wahhh semua done dah ..

ajumohit said...

Wahhh Eda berkitchen cabinet and langsir baru!!! Nnti tepek gmbr tau

Asiah Termizi said...

rakan sakan kak..kite ni tak buat apa pun lagi persiapan..

MrS. F!zA said...

weee.. murahnya kt nagoya..siap dia psg besi penyangkut tu eh..sng lah keje.kita tensen kalo time psg benda alah tu...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah