Thursday, September 8, 2011

Kreatif Mereka kan?!!

Tahun ni sangat meriah kat rumah mak aku
walaupun aku 2 beradik..
Tapi adik beradik mak berkumpul di rumah mak biarpun bukan mak anak yang sulun (no 3)
Mak aku dah yatim piatu ada pun mak tiri je la yg masih hidup
Jadi adik beradik lebih selesa di berkumpul di rumah kami..
Bila berkumpul ramai la sepupu sepapat aku yang 90% adalah LELAKI
Maka tengok la hasil keje mereka...



Sangat suka...
yang main bunga api tu  MY COUSIN
yang snap PIC tu MY HUBBY
aku tak tau apa diorang buat kat luar
tengok-tengok ini hasilnya

dan ucapan ini juga untuk semua RAKAN BLOGGER ku











2 Pic bawah ni hasil testing yang tak menjadi.. susah gak nak setting bg sekata n sama...


apapun suka semua tu.. Kreatif kan mereka.... la la lala

10 bebelan kawanku:

Nad @ MamaZakwan said...

gile kreatif!
hebat! :)

abah khalisha said...

Wah dasat..Terbaiklah depa ni..bukan sng nk wat bg sama tu..tkt ada yang terpadam dulu.hehehe
Ibu mengandung dilarang melihat gambar ini!

zaidah said...

memang kreatif...macam mana dia buat macam tu...

Qhaifa Nur said...

amboi kreatifnya..pandainya mrk reka..

fazilzura said...

wah meriah nyeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ch@ said...

ini btl2 kena komitmen. kalo tak, mmg tak menjadi. cantik2.

My Name is Mar said...

http://musicbrilliant.blogspot.com/2011/08/do-you-know-anything-about-light.html

CIK JATT said...

perghh! dasat2. bukan senang nak dapat nih. thumbs up!

EiJa ZaQuaN said...

heheh...mmg kreatif..bunga api rupanya..igtkan yg mcm pernah kuar kat majalah 3 hari tu..
slmat hari raya mummy mika.. :)

MrS. F!zA said...

cantikkk! selamat hari raya mika!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah