Friday, September 9, 2011

Mood Merundum..

Dah nasib badan..
laptop slow.. tunggu nak di format semula...
Pc rumah.. malam td buat hal entah mungkin virus ke apa..
Gambar raya...
Gambar Birthday mika semua dalam tu.. harap2 dapatla di selamatkan nyawa gambar tu..


Nak menaip entry juga mood merundum blog aku masih lagi sewel.. publish pagi petang baru kuar kat dashboard.. kenapa la jadi camtu aku pun tak tau...

huhuhu sadis.. ada sesuatu aku nak sharekan ngan kekawan blog.. tapi aku nak privatekan entry tu... tunggu ya kekawan.. sape nak baca kena bagi email kat aku.. akan ku tapis dulu.. bukan apa.. taknak lalat2 yang baca.. kawan2ku tak pe... 

ada mood nanti aku tulis ya..

Daaa........

11 bebelan kawanku:

ajumohit said...

Eda, Aju kan kene mcm tu jugak dulu, eda wat scheduled post, jgn klik automatik post, Aju wat mcm tu baru ok eda, try tau, Aju pon rasa mcm ni dulu, skrg tidak lg!!!! Hihihi

Diamilikku said...

harus akak nak baca...huhuhu...emel akak suhanamutalib@gmail.com

SSulieana said...

wah x sabar nak tunggu...cerita apalah agaknye ye...hehe

bonda dadif aka akish said...

share ape eda???

meh kire share2...

ala....muge slamat gambo2 rye tuh...kalu idak...tak dapek nak tgk mika ensem..

=)

abah khalisha said...

mcm suspens je entri itu..tunggu
Abah Khalisha Teringin Jadi Famous

AyuArjuna BiGoshh said...

sabo ya

Fieza79 said...

teringin nak baca..share la ye..

harap2 mood tu dtg balik ehh..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

alahai moga gambar dapat diselamatkan...
nak share apa???

MrS. F!zA said...

alamak..berita apakah yg nk dikongsikan itu?nk tgk gmbr raya mika..

eima said...

aku nk baca .... naaakkk jugak

NM02 said...

nak tau jugak.. ape citernya tu?

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah