Sunday, September 25, 2011

Menu AHAD






 Breakfast roti ngan jem je harini terus masuk dapur masak untuk lunch.... dari semalam rasa nak buat asam pedas.
Asam pedas ikan kerisi+bendi, ayam goreng upin ipin tuk mika, sayur kacang botol goreng...air sarsi..DONE!



Si kecik mana nak suap..makan sendiri..suapla mana yg dapat... makan dengan ayam goreng upin ipin dia...



nasi tak berapa nak... ratah ayam goreng je...


Tunggu dia makan lebih setengah jam..janji dia nak makan..makan sesuap air yang lebih...



malam ni nak siapkan menu  untuk makan-makan potluck raya kat opis esok.. aku bawa ketupat, puding  Triffle n  kek Choc Moist...orang lain bawa part lain...now suka masak-masak... heheheh

6 bebelan kawanku:

ajumohit said...

cedapnya mika makan!!! yelah mcm upin ipin suke mkn ayam goreng, janji mika makan kan, nnti mama risau....

fuadnis said...

haaa....suka masak2???rajinnye.....mesti penangan nak dapat .........???tuutt....keh keh....

Ya ALya said...

samala sara suka sangat makan ayam goreng upin ipin tu......bahagian lain tak minat sangat...peha gak yg sara suka......

mesti sedap masakan mama mika ni kan.....

eima said...

klu fahim ayam goreng upin ipin harus kena drumstik la ...klu die tak mo mkn .... klu ayam goreng mana2 part pun tak pe...

jenuh la eda nk menyapu pastu mika mkn ek... klu aku ...huhu

Salina@IbuAqil said...

huh!! asam pedas.. sggh menyelerakan.. ;) selera sggh si teruna tu mkn..

ch@ said...

ya:
masakan mamaMikhail mmg sedap, algi2 dia punya kek coklat, yummi-yummi.
* Mikhail, nnt aunty nak jmpa Mikhail lagi eh, hari tu tak sempat sesi buli membuli.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah