Thursday, September 22, 2011

Mika's ANGRY BIRD

Sebelum ni mika byk koleksi mickey mouse..
Sbenarnya mama dia yang pantang nampak...
tp dia pun dah tau skrg pasal hari-hari ngadap mickey mouse..

kali ni ubah selera ikut trend..
ANGRY BIRD tengah hot kan
mika tau bird je.. petang-petang balik nursery nampak bird terbang dia tau dah tunjuk2 bird.. bird... tapi bahasa dia la.. yg aku pun tak paham..


Pegi care4 semalam tak bawak kasut sebab amik dia terus dari nursery
sampai care4 naik stroller tapi dia nak jalan pulak
takkan nak kaki ayam kan.. sian plak..
dukung dulu.. jalan2 nampak kasut yg comel ni..

Beli dan terus pakai.. memang dia suka ada angry bird tu.... RM10 je




kaki comel


Jalan sikit belek kasut... jalan lagi belek kasut... sah memang dia suka.. mama lak lambat nak menunggu dia jalan..... penangan ada angry bird kat kasut tu...




Nampak benda ni naik sendiri.. tak jalan pun takpe.. haa duduk la dulu sementara tunggu papa solat

Tapi mama mana sampai hati.. dlm purse mesti sediakan syiling.. tak sampai hati tengok anak terkulat-kulat.. bila menatang ni bergerak.. menyanyi-nyanyi suka la dia...


ANAK HAPPY.. mama lagi happy... Kegembiraan takleh dibayar dengan wang ringgit.. betul tak?


8 bebelan kawanku:

eima said...

fahim plak jenuh nk paksa die masuk duit suruh bg jalan... aku plak rasa cam malu plak bila org dok pandang cam kite tak mo bubuh die bg anak main ....

mungkin sbb fahim dah besar die sekadar nk duduk je kot ..tatau la

ajumohit said...

Aah budak2 suke benar ngan angry bird ni, Tgk diorg hepi Kita senang hati

lelamaisara said...

Pakcik Danish Cibob pon suke angry Bird

Salina@IbuAqil said...

Phewit!! Sorang lagi peminat Angry Bird.. Ni nak kena cari gak kat Aqil 1 koleksi kasut Angry Bird ni.. Hik3!! ;)

Ya ALya said...

tu namanyer mama yg baik hati.......

Mrs.Ira said...

Betul tu eida..kesian pulak tgk dorang meronta2..tak sampai hati..cantik kasut mika..

tinta hatiku said...

kasut tu nampak bertambah comel sebab si pemakainya tu yg tersangatlah chumelnya.....

^____^

ch@ said...

oni dah lama pakai kasut biru dia macam mikhail punya ni, abi yg belikan tahan pula tu. tapi mmg geram tgk kasut budak baya2 ni, cecomel. lagi2 yg mcm kasut raya tu. kita rasa nak borong je smua.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah