Wednesday, September 21, 2011

Pertemuan pertama.. Blogger Beraya ke rumaku

 Kenal di alam maya..
Anak lebih kurang je lahirnya...
Oni Dan Mika
Tarikh lahir mika adalah Due date oni yang sepatutnya..
tu yg kami rapat untuk bercerita..

semakin hari rasa semakin rapat
gtalk tempat luahan
Dah macam adik beradik kami galaknya

sape  lagi kalau org yg kecik moleh.. cha aka syasya ummi oni

sekian lama janji nak date tak bertemu2 juga..
akhirnya hajat mak buyung ni kesampaian juga ke rumahku
kira lepas la mengidam dia sebelum bersalin.. hihih

 Pic kami sebelum cha pulang... masatengah makan-makan.. lupa nak snap.. teruja borak ngan cha n oni...
abaikan mukaku yg berminyak itu.. dah nak magrib waktu tu.. cha muka happy ceria je



 Muka mama dah terlindung dek mika buat perangai baru bangun tido.. aduhai anak bujang aku kalau bangun tido puting takde cam ni la... mama dia terpaksa jd hulk nak pegang dia yang meronta-ronta. nak snap ngan oni lupa dah.. sebab oni dah kuar...


Seronok jumpa cha.. dah 9 nulan perut pun comel je.. kalau dr belakang tak tau pun dia pregnant.. ibu muda yg comel.. tq sudi dtg teratak akak. nanti dah bersalin akak lak terjah umah cha ya.. semoga cha selamat bersalin nanti...


Blogger yang penah jumpa takat ni.. DJepoi, Iyra siribenmerah dan cha... ke ada lagi ek yg aku lupa?? hehheh seronok ramai kenalan baru... yang lain-lain ada jodoh kita jumpa ya.. insyaAllah!




11 bebelan kawanku:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

bestnya dapat jumpa kawan blogger..teringin sangat nak jumpa ch@ n eida...

abah khalisha said...

lepaskan saya ibu-lepaskan saya ibu...kata si anak..ehhehe

Diamilikku said...

bila nak jumpa kite yer :)

Qhaifa Nur said...

syukur..dpt erat hubungan silaturrahim ..

eima said...

akhirnye jumpa jugak ngan kembar ek

Gieyana said...

Wah..bestnyer..Mika x nak bgambar ker?

mamalieyna said...

hehe..ch@ mmg peramah..seronok tu kalau ajak lepak lama2..hee~

seronok dpt jumpa kenalan baru..tmbh2 yg cuma kenal di alam maya sebelum ni...^_^

yatie chomeyl said...

xde lah berminyak pun muka ida, OK je tu :)

ch@ said...

alhamdulillah, kita bersua akhirnya, harapan semoga ini bkn pertemuan pertama dan terakhir ye kak? hihiii.

Lelord said...

wow bestnya dapat jumpa2 cenggitu

Salina@IbuAqil said...

Hik3!! Best erk dapat jumpa member alamaya ni.. ;) Kita baru merasa jumpa sorang.. Ni nak kena g terjah umah2 yang lain ni.. Tapi area KL bnyk.. Kena dtg time ada cuti panjang je lah kot..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah