Friday, October 28, 2011

Jcard Fiesta AU2 setiawangsa

Ada sape nak pegi...

28 oktober 2011
Harini saje
di jaya jusco setiawangsa



disebabkan kul 11 tadi aku meeting di HQ KL.. abis meeting kul 1
Lunch hour td aku dah singgah.. tp kejap je.. rushing balik opis semula..

sempatla rembat Queen Fitted sheet
dan sket je barang...

kalau hubby nak g harus aku repeat balik keje kang.. tapi mlm ni nak balik kg.. maybe tak kot..

ada sape nak g sila la.. pintu JJ masih terbuka.. hihihi
Barang ada gakla yang murah.. tp jcard day lg banyak sales kot..


aku suka Jcard Wangsa maju.. hihi

7 bebelan kawanku:

*SiRibenMerah said...

ai x penah involve lagi ngan Jcard sume neh..

Salina@IbuAqil said...

bestnya shoping.. ;)

KhaiRin said...

tggu kt wangsa maju jg

mama tisya said...

ingt nk pegi blk kj...tp jcard fiesta tk brp best suka jcard..hehehehe

Qhaifa Nur said...

dah nak hujung tahun ni makin banyak sale...

ajumohit said...

Aju bukan member eda, best tak sale dia? Msti byk yg menarik kan?

eT said...

siap duit la kalo p Jcard...huhu

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah