Sunday, October 30, 2011

Sape nak FM Foto Free!!

 STICKY MODE until 30/10/2011


Terbuka to all My Follower sahaja...
Appreciate sgt korang yg selalu follow blog ni.. ada yg dah jd kawan baik dah..
I nak hadiahkan PERSONALISED FRIDGE MAGNET FREE untuk korang

Caranya mudah sahaja

1. Mestilah follower blog ni
2. Taipkan "saya nak FM ni!" kat komen entry ni sahaja
3. nak buat entry pun boleh (tak paksa.. ) tp tinggalkan link supaya penyertaan di komen dikira 1 dan penyertaan buat entry dikira 1.. maknanya kalau ada dua2 kira 2 penyertaan la..
4. Pemenang atas CABUTAN bertuah
5. Hanya 3 pemenang di pilih.


TARIKH TUTUP penyertaan : 30 Oktober 2011
10 hari sahaja dari hari ini


Siapa yang bertuah akan menerima sorang 1 FM free gambar korang sendiri..
pemenang akan email kan i gambar mereka sendiri...
dan i order print n pos pada pemenang..

senang je kan...


Ni contoh hadiahnya.. FM pic sendiri, family or anak masing-masing.. terpulang pada pemenang
  • 1 photo per magnet
  • 4” x 3”
  • High quality full color digital print on coated paper + gloss lamination
  • +/- 5mm magnet thickness


Cepat sebelum terlambat... 

125 bebelan kawanku:

MRS. K said...

"saya nak FM ni!"

*SiRibenMerah said...

ehemmmmmmmmmm..
ehem..
ehemm...

pizet said...

saya nak FM ni! aci ke komen macam ni

adna^madhiha^ said...

saya nak FM ni yer mama mika dari ibu madhiha

http://adna2029.blogspot.com/2011/10/jom-join.html

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

"saya nak FM ni!"

shidasyakirin said...

"saya nak FM ni!"

http://loveblogcontest.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-foto-free.html

SSulieana said...

salam eda

"saya nak FM ni!"

Nama ku Nur Azeani Kamarudin said...

"saya nak FM ni!"

nak...nak kakkkkkkkkkkk..hihi

Cute MuM said...

Cute Mum join..

"saya nak FM ni!"

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/10/personalised-fridge-magnet-free.html

aNaYaNa said...

kak.. saya nak FM ni!

hhehe..join k..menariklah xpenah tengok pun benda nih..

Si Petite said...

saya nak FM ni ! :D

http://patheticpetite.blogspot.com/2011/10/giveaway-saya-nak-fm-ini-by-eda.html

bonda dadif aka akish said...

wahhh

=)

akma said...

Uikss tak pernah jumpa FM letak muka sendiri. Bestnye Yeay!!!!!!!!!!!

"saya nak FM ni!"

Hopefully ade luck. I follow....

ajumohit said...

"saya nak FM ni!"

moga2 ade rezki nk dpt FM cute tu!!!!

mama irfan said...

Saya nak FM ni

ni link entry mama
http://mamalurveirfan.blogspot.com/2011/10/sapa-nak-fm-foto-free.html

Diamilikku said...

nak lah...

"saya nak fm ni"...

ghehehehhehehe :)

amiey lee said...

saya nak FM ni...

salam kenal ye

rozila said...

Saya nak FM ni....santeks lah.....

nadeera said...

saya nak FM ni :-) nie entry tuk GA tu http://iwandira.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-foto-free.html

AyuArjuna BiGoshh said...

"saya nak FM ni!"

nad said...

"saya nak FM ni!"
http://miszhoneynadia.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-foto-free.html

Zana Adieyza said...

"saya nak FM ni!"

lelamaisara said...

Saya nak FM ni..

mimie.. said...

"saya nak FM ni!"

ni entry sy,

http://mrsfadzlyana.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-foto-free.html

tq :)

Mama Syima said...

"saya nak FM ni!"

http://contestngamamakyra.blogspot.
com/2011/10/fm-foto-free.html

Id follower - Mama Syima

Mamamya said...

"saya nak FM ni!" ^___^

http://damyakaudihatiku.blogspot.com/

Nazayiena said...

"saya nak FM ni!"

Nazayiena said...

dah join...
"Saya nak FM ni!"
http://nazayiena76blogspotcom.blogspot.com/2011/10/saya-nak-fm-ni.html

Zie said...

join..

nak fm ni jugakkk

http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/10/fm-photo-free_20.html

Ibu Lala said...

saya nak FM ni!!!

http://kesayanganmukerinduanku.blogspot.com/2011/10/fm-foto-free.html

Nad @ MamaZakwan said...

'saya nak FM ni' jugak! ;)

Jaa said...

saya nak FM ni!

http://jaajahatga.blogspot.com/2011/10/fm-foto-free.html

aLeesYa's Mummy said...

"Saya nak FM ni!"

Syafiqah said...

"saya nak FM ni!"

Syafiqah said...

"saya nak FM ni!"

Ya ALya said...

"saya nak FM ni!"

yg ni ya buat entry...ni link...

http://ilovecontest-ya.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-foto-free.html

Zefa NorAsmara said...

Salam ukhwah... Saya follow..

"Saya nak FM ni!"

T kasih.. :D

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

' saya nak FM ni'

ni link n3
http://sweetmamaconway.blogspot.com/2011/10/saya-nak-fm-ni.html

TQ..

mama tisya said...

"saya nak FM ni!"

lurun namzar said...

saya nk FM nie!

http://suhadarazman.blogspot.com/2011/10/fm-foto-free.html

Cik Purple Pinkypuff said...

saya nak FM nih! ^_^

nih entri cp..:) http://cpluckiest.blogspot.com/2011/10/sapa-nak-fm-foto-free.html

yangbaik said...

saya nak FM ini

tq

fieda said...

' saya nak FM ni'

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/10/fm-foto-free.html

linda syasya said...

'saya nak FM ni'

wandmcontest said...

saya nak FM ni!

http://wandmcontest.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-foto-free.html

atien said...

saya nak FM ni!

http://atienabila.blogspot.com

atien said...

http://atienabila.blogspot.com/2011/10/saya-nak-fm-ni.html

Qienah said...

salam,

saya nak FM ni!"

http://einah-contes.blogspot.com/2011/10/saya-nak-fm-ni.html

wan said...

mama kyra nak join juga la..

"saya nak FM ni!"

Nida said...

"saya nak FM ni!"

Ini link entri:
http://alongnidar.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-foto-free.html

id follower: Nida

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

saya nak fm ni

http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2011/10/saya-nak-fm-ni.html

join........

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha dah join..

Saya nak FM ni!!

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/10/fm-photo-free.html

TQVM

fuadnis said...

saya nak FM ni!!

fuadnis said...

satu lagi penyerta saya nak FM ni!!

http://fuadnis.blogspot.com/2011/10/saya-nak-fm-ni.html

nadz said...

"saya nak FM ni!"

butique4u said...

salam,

"saya nak FM ni!"

http://nonaswc.blogspot.com/2011/10/sapa-nak-fm-foto-free.html

thanks

kakyong said...

"saya nak FM ni!"

wow.. tersangat suka jika dpt FM yg mcm ni... ;)

gud luck utk semua

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

"saya nak FM ni!"

http://giler-contest.blogspot.com

yatie chomeyl said...

saya nak FM ni... tenkiu Ida eheeh *cakap tenkiu macam dh dapat je* ngeeeee

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

'SAYA NAK FM INI!'

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/10/fm-photo-free.html

nuoimusz said...

"saya nak FM ni!"

hai,sy ni silent reader utk blog ni..
mmg tp2 hari mst bc pyer blog ni
ni 1st time tgglkan jejak..hihihi
salam perkenalan mama mika

Joel Leslie said...

"saya nak FM ni!"

lik entry :
http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-foto-free.html

ID follower : Joel Leslie

thank youuuu :)

azelyusoff said...

Saya join sebab...

SAYA NAK FM NI!!!!!

'aQ sUka coNteSt' said...

saya nak FM ni !

http://aq-suka-contest.blogspot.com/2011/10/saya-nak-fm-ni.html

PinkUmmi said...

"Saya nak FM ni!"

http://pinkummi.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-foto-free.html

tqvm

Amanda Sasha said...

"saya nak FM ni!"

Laiciberry....a.k.a Bieta said...

saya nk FM ni

The Giveawaystuff said...

saya nak FM ni!!!!!!
http://thegiveawaystuff.blogspot.com/2011/10/saya-nak-fm-ni.html

Darling Ninie @ Mama Comel said...

"saya nak FM ni!"

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2011/10/sapa-nak-fm-foto-free.html

SeputihSalju said...

join

http://karimahabdhamid.blogspot.com/2011/10/fm-photo-free.html

"saya nak FM ni!"


tq

Cik Rose Cute said...

Join...

"Saya Nak Fm Nie"

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/10/fm-photo-free.html

cik kiah ronggeng said...

saya nak FM ni ! ! ! ! ! ! ! ! !

ehehehe nak 3x !

Nurini Aqlima Bt.Mohamad Nor Hanafi said...

"saya nak FM ni!"

http://rinisapphiregurlz.blogspot.com/2011/10/saya-nak-fm-ni.html

NOOR FATIN said...

saya nak fm ni!!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-foto-free.html

:)

DeQWa said...

"saya nak FM NI!"

ID FOLLOWER :DEQWA

http://deqwa2u.blogspot.com/2011/10/saya-nak-fm-ni.html

Mama Balqis BPB said...

"saya nak FM ni!"

http://bluepinkbaby.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-foto-free.html

My Aisy said...

"saya nak FM ni!"

Kasih Ibu said...

"Saya nak FM ni!!!"

http://kasihibuhaiqal.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-foto-free.html

mi$$ oZja said...

Saya nak FM ni!


http://pinkliciousme.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-foto-free.html

abazilah said...

"Saya Nak FM ni!"

http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2011/10/giveaway-saya-nak-fm-ni.html

mas said...

"Saya Nak FM ni!"

http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/10/saya-nak-fm-ni.html

Kutu said...

saya nak FM ni!

http://kutukontest.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-foto-free.html

TQ

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

"Saya Nak FM ni!"


http://zaiikulim.blogspot.com/2011/10/saya-nak-fm-ni.html

Cempaka Kuning said...

"Saya Nak FM ni!"

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/10/fm-foto-free.html

Id follower-cempaka kuning

kakngah said...

"Saya Nak FM ni!"

http://gengggkapak.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-foto-free.html

Lady Rina said...

saya nak FM ni!

Bicara hati ibu aisya said...

Saya NAK FM ni.

http://aisyaluvcontestga.blogspot.com/2011/10/fm-foto-free.html

tq

fiQ'Ra said...

salam, sy join sini :)

"Saya Nak FM ni!"

http://fiqrakendet.blogspot.com/2011/10/personalised-fridge-magnet-free.html

tqvm~~

✿MisS NadRAH♥ said...

salam
join

http://untukcontestaje.blogspot.com/2011/10/saya-nak-fm-ni.html

✿MisS NadRAH♥ said...

"saya nak FM ni!"..=)

Ummi AmnaAmzar said...

"saya nak FM ni!"

http://amna2amzar.blogspot.com/2011/10/saya-nak-fm-ni.html

Lelord said...

Saya nak FM ni!

http://canteek-selalu.blogspot.com/2011/10/sapa-nak-fm-foto-free.html

Golden Rose said...

sha join ya...

http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/10/saya-nak-fm-ni.html

Noraini Mustafa said...

"Saya Nak FM ni!"

link:
http://norani03.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-foto-free.html

MrS. F!zA said...

"saya nak FM ni!"

Aya Ariel said...

saya nak FM ni !!

ngeh ngeh ngehh..

http://mummydonakesya.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-foto-free.html

fiezahkecik said...

saya nak fm ni

khai said...

Saya nak fm ni!!

Id follower-Khai

http://khai-contest.blogspot.com/2011/10/fm-foto-free.html

Alya said...

SAYA NAK FM NI

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-foto-free.html

TQ :-)

nEa FleriDa / nIL said...

saya nak fm ni

http://neaflerida.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-foto-free.html

@kutopsecret said...

syarat2 telah di penuhi..1stly, dah jadi follower blog ni.


"Saya Nak FM ni!"

http://akutopsecret.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-foto-free.html

fikaryna said...

affan pun nak join mama mika..:)

"saya nak FM ni!"

BabyRayyan said...

hi mamarayyan join yer:)

saya nak FM ni !!

http://mamaluvrayyan.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-foto-free.html

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

Saya nak FM ni...

http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-foto-free.html

ZanaNordin said...

bestnyerrrr

"saya nak FM nie" jugakkkkk

Aleyn said...

Saya nak FM ni

http://aiqhil.blogspot.com/2011/10/dah-lama-tak-join-contest.html

shahdiana said...

"saya nak FM ini"

shahdiana said...

http://sofiyahasya.blogspot.com/2011/10/blog-post_25.html

iqawangi said...

sy nak free FM !

http://anakenciksalamat.blogspot.com/2011/10/saya-nak-fm-ni.html

Syai Sipot said...

Salam.

Saya nak FM ni!

http://syailakan.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-free_26.html

Thanks.

;)

shema said...

Saya nak fm ni!!

Id follower-Shema

http://sentuhanshema.blogspot.com/2011/10/fm-foto-free.html

Noorul0206 said...

Saya nak FM ni jugak !!!

id follower- noorul0206

http://jentayubiru82.blogspot.com/2011/10/fm-foto-free.html

Intan and The Boys said...

SAYA NAK FM INI!

tak pernah join contest ida. hahaha. saja cuba nasib pulak. :)

Perindu_ZULika said...

saya nak FM ni!

yeeeah~ nk join...

http://mamacunbabycute.blogspot.com/2011/10/saya-nak-fm-ni.html

tq,

AnaLyana said...

Saya nak FM ni!!

http://iwishiwillwin.blogspot.com/2011/10/siapa-nak-fm-free.html

SPIweb said...

Saya nak FM ni!

bieyah ahmad said...

saya nak FM ni!

http://afarza-thestory.blogspot.com/2011/10/saya-nk-fm-ni.html

Pink Lavender said...

saya nak FM ni!
http://pinknlavender.blogspot.com/2011/10/sapa-nak-fm-foto-free.html

noor doty bt rasul khan said...

"saya nak FM ni!"

http://nursyedslullaby.blogspot.com/

azie said...

"saya nak FM ni"

id follower-azie

http://duniacontest-azie.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-foto-free.html

Nur-nba said...

Salam. Eeda, nak join juga.. Dah follow semula blog ni dengan akaun gmail. Sebelum ni guna akaun yahoo..

"Saya nak FM ini.."

ID : Nur-nba

KhaiRin said...

saya nak FM ni!

;-)

tiefazatie said...

"saya nak FM ni!"

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-foto-free.html

Miss A said...

saya nak FM ni! (sangat-sangat)


Miss A said...

saya nak FM ni! (sangat-sangat)


Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah