Sunday, October 2, 2011

Petanda... Bukan rezki ku..

Malam ni.. 1Okt
Dah kuar tanda....
Dia bukan rezkiku...
Takde rezki kita bertemu syg
Kamu hanya singgah sebentar di rahim mama

Esok atau lusa kita akan terpisah...
Terhenti perjalanan 40 minggu  nan indah
Hanya sempat 11 minggu bersama mama..
Aku redha...
Ujian buat kesekian kalinya..


Allah lebih mengerti apa yang terbaik untuk aku
Ya Allah ini bukan rezki ku kal ini
Kau kurniakan dan gantikanla ia yang lebih baik untukku akan datang

 
Buat kesekian kalinya.. kali ke 4.. anak  ke 5
Menangis kehilangan
Ujian2 ini membuatkan aku lebih tabah

insyaAllah..yang buruk dariku dan apa yg baik datangnya darimu Ya Allah
Semoga Allah gantikan dengan yg lebih baik selepas ini ..
Dan Dia  juga apa yang terbaik buat kami... aminn..

13 bebelan kawanku:

Zura Hasan said...

eida...Allah knows the best!!sabarlh...mgkn bkn rezeki eida lg...:)takmo nangis2,sedey2..nnt mika pun trt sedey..huhu

abah khalisha said...

Tabahkan hati..bukan rezeki anda

yatie chomeyl said...

tabahkan hati ye Ida, semoga Allah kabulkan doa Ida itu. *hugs dari jauh XOXO*

[-suziey-] said...

akk miscarriage ek..Allahuakbar...sabar ye kak..setiap kejadian adlh yg terbaik utk hambaNya..hanya Dia yg tahu..insyaAllah akn ade lg rezeki akak..be strong ok..

Ann said...

bertabah ya Ida
Allah tahu apa yg lebih baik utk Ida sekeluarga
doa banyak2 semoga dikurniakan anugerah itu sekali lagi
:)

Cik Puan*PIE said...

Insya-allah, ada rezeki yg akan dtg untuk kak ida. semoga lebih tabah n jgn bersedih sgt.sama2 kite doakan yg terbaik.

naniaimiadnan said...

sabar la kak,ade hikmah di sebalik dugaan ini. semoga akak tabah ye.

*SiRibenMerah said...

sabar kakak... rezeki Allah... rahsia Allah... redha yek..


Selamat Berpantang...

salina rabie said...

sabarlah ida.. mungkin ada hikmah disebaliknya.. di dunia x berjumpa nantikan di pintu syurga ramai yang tunggu menyambut ibunya.. -salina

pizet said...

Allah lebih maha mengetahui...moga akak lebih tabah dengan ujian dariNya

kalau pizet kat tempat akak pun sure sedih

Salina@IbuAqil said...

Insya'allah!! Allah maha mengatahui.. Sabar ye dear.. Take care..

Amiizaa2001 said...

aeda:

kmieja tumpang sedih.....kesedihan yg aeda rasa, kmieja alaminya masa anak no. 1,2 & 3 keguguran, yg allah beri utk akak.

selepas keguguran itu kmieja buat treatment utk dapatkan allysha, ali iqbal & balqish.

take care aeda, lepas nie aeda kena buat treatment utk jaga kandungan cukup 38weeks.

Nad @ MamaZakwan said...

kak eda, saya baru tau...
sblm ni pun kak eda gugur gak kn?
rase2nya masa dekat2 ngan waktu saya gugur dulu...
sabar la byk2..
insya-Allah, Allah dah sediakan yg lebih baik buat kak eda di masa2 akan dtg..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah