Tuesday, November 29, 2011

Bila dekat gaduh... bila jauh... rinduuuuuuuu!!

 Yang jauh dirindu 
bila dekat tah apa jadi...
icha rapat ngan mika (danish)
sbab ni je la sepupu yg ada.. 
macam adik beradik
sayang sgt2.. 
tapi gaduh-gaduh jugak..

yang si abang ni pun satu
kalau barang dia kemain kedekut bg kat adik
kadang2 tolak adik..
kadang-kadang sayang adik..
adik pun boleh tahan.. 
ajak abang main... abang taknak dia ngamuk
masing2 ada perangai.. ihihi

yang pastinya buat kami terhibur

 pic icha sebelum mereka balik.... abang buat muka seposen jek.. icha tunjuk mood yang baik...



 icha tunjuk muncung.. abang jelir lidah....

 abang mula nak boring

 tengok keletah icha


 si adik respon baik je... pompuan mmg suka pose kot.. heheh


 abang dah mula buat don't know.. adik kenyit mata...



 last amik pic adik lagi baik.. respon tetap senyum....... manis je...

 abang???
hmmm abang buat dek... adik pun naik boring... mika ni suka gilerr bola... tido pun pegang nak mandi pun nak bawak.. semua nak bola.. byk dah bola dia kat umah tetap berhenti terpacak kalau jumpa kedai yg ada BOLA.. huhuhu


rindu budak berdua ni.. bila la kita nak berkumpul lagi.......... kan seronok bila orang2 tersayang sentiasa ada di sekeliling kita.. tapiiiiiiiiiiiiiiiiiii... apakan daya..... :(

6 bebelan kawanku:

MRS. K said...

hehehe.. hadif takde sepupu lagi coz dalam family i sorang je baru kawin..

ajumohit said...

comelnya mika dan alesya, biasalah bebudak ni, kalau dekat mmg takleh tercuit skit hehehe, tp suke main kan

fuadnis said...

ooo.....kire mcm adik dgn abang je kan??nasib baik......umairah nak menjeles dah nie..hahahahahaha....

Dalila Hamid said...

macam2 karektor.... posing2 pun boleh tahan...:)

Diamilikku said...

so sweet...comel je dua2 nih...macam abag ngan adik betul2..kalau duk dekat2 rumah ida ngan adik ida..mesti diorang lagi close...:)

lelamaisara said...

Sweet nye anak2 mama ni...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah