Wednesday, November 30, 2011

mika's pyjamas...

 baju budak-budak ni memang geram tengok kan..
ni aku anak llaki..
kalau anak perempuan lagi la..
macam-macam aksesori boleh di beli 
Nak bagi anak cute dan comel bila memakai..

aku suka tengok mika pakai pyjama.
cute je rasa
takat ni takde la byk sgt pyjama dia yang jenis baby Gap ni.
adala 4 pasang..



 ada yang beli online ada yang beli di kedai..


 yang ni baju FAV MIKA..
sebab ada BOLA kat baju dia tu..
nak taunya dia pilih sendiri baju ni...
masa beli aku tunjuk 2-3 helai baju kat dia...
dia ambil baju kuning ni terus tak lepas..
nak gi bayar pun meraung nak suh cashier tu tag harga.. adoiila anak


 dia peminat bola... apa-apa bola pun takpe...
mika juga suka sangat warna KUNING..
sikit-sikit dah nampak apa yang menjadi fav dia..




Happy la sangat bila pakai Baju BOLA dia tu.......


 duduk tak boleh blah.. dah mcm orang besor je gayanya...



tengok hujung tu bola dia pun kuning...
mata tengok perlawanan bola gak..
kalau kami tengok bola dia cekup2 tangan dia kat TV kalau boleh nak ambil bola tu yang dalam TV


mika nak ganti safee Sali ke? or khairul fahmi? hahahhaha

14 bebelan kawanku:

♥cikmOt♥ said...

banyaknya baju tido dia...anak bujang kita takmo nya pakai baju lengan panjang gini...mau berpeluh satu badan nanti...

tapi geram2 nengok pyjamas yang santek2 cam gini kan

Nad @ MamaZakwan said...

sama la baju mika ngan baju zakwan ;)
mika ni mmg fav nya kuning ek
asek kuning jek semedang ;)

abah khalisha said...

baju seluar bola ni..hehe

SSulieana said...

baju handsome like dad sama macam zayyan...hihi

ch@ said...

mikhail budak digi. bagus, barula anak lelaki namanya. minat dgn bola. mikhail pakai saiz apa eh, baju GAP ni. sebab kita tgk kat kedap, GAP ni ikut umur t-shirtnya kecil sikit.

MRS. K said...

baju ni paling murah pon pnah dapat rm20.. kalau kat online mmg murah tapu kena bayar skali caj delivery.. sama gak harga.. huhuh

bonda dadif aka akish said...

mika makin ensem!

mika suke pyjamas bola..kawan awak dadif suke pyjamas car dia...

=)

Salina@IbuAqil said...

Betul tu dear.. Kalo lah ada ank pmpuan mahu duk kat kedai baju tu x nk blk2.. Hik3!!

ajumohit said...

cutenya baju pyjamas mika, mmg geram tgk kan eda, anak2 aju tak muat baju gini, klu umur mika ok lagi, design plak dengan kaler terang, mmg cantik

CIK JATT said...

hensemnya dia. rambut stylo tuuu:)
Irfan takde pun baju long sleeve. dia macam tak suka pakai

mamalieyna said...

betul3x...kalau ada anak girl,lg la menggila kita soping tuk anak kan..seb baik anak lelaki je..hee~

cantik pyjamas kuning mika yg ni..

azura samsuddin said...

zura n hubby pun suka pyjamas GAP ni, material kain pun ok ...

*SiRibenMerah said...

mika ensem2 jgn jd cam khairul fahmi.. spoil anak dara org tau..

mika nnt nk ad gf, biar ayang uji dulu.. then baru btau mama psl gf mika tuh.. ahahahaha..

*gitu cara mengawal anak kaedah ayang*

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

eija pun cukup suka beli pyjamas Gap ni..design dia cantik2..n harganya pun masih mampu nak dibeli..eija selalu beli online jerk..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah