Friday, November 4, 2011

berKORBAN Perasaan tahun ni

huwaaaaaaaa...
Nangis dulu...
tahun ni tak beraya haji sgt la aku..

kami beraya anak beranak kat umah sendiri KL je...
Tak balik johor.. tak balik perak...
sebabnya...

last week dah balik perak..
ingatkan minggu ni isnin aku kena keje sebab standby preparation konvo kat opis
tu yg last week hubby ajak balik kg dia dulu
dan minggu depan baru balik johor..
Sebabnya kenduri kawin makcik aku..
so nak balik pun dah alang-alang kan.. minggu depan nak balik kenduri lagi..
kopak gak kalau tetiap minggu balik kg..

Makanya tahun ni Kami BERKORBAN perasaan jawabnya..
rasa sendiri je kat KL
tah camana la nanti..
pagi raya kalau rajin rebusla ketupat, buat kuah lodeh, ayam masak merah
tu pun kalau rajin la..
bahan-bahan dah beli dah semalam.


so untuk mereka yang balik kampung.. hati-hatila di jalanraya.
dan 



SALAM AIDILADHA DARI MAMAMIKA sekeluarga..

sedih.. semua saudara mara berkumpul.. kami je takde..

4 bebelan kawanku:

Cik Puan*PIE said...

k.ida beraya kt kmpg sy jela kt PD.leh join acara korban lembu 3 eko.hikhik

KhaiRin said...

sesekali beraya @ bandar pe slh nyer kn..
salam aidil adha

azura samsuddin said...

eda jgn sedih2 ek, mggu depan dpt juga berkumpul sedara mara ... salam adil adha

Amiizaa2001 said...

seronok jugak merasa raya kat KL :):)

selamat hari raya buat eida+family...kiss utk mika tomei2:)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah