Thursday, December 15, 2011

Hasil Jcard Day

 Punyala nak beli kasut aritu kan....
hampeh 1 pun tak berkenan..
benda lain yang aku beli.. huhu
Hasil aku g Jcard sorang-sorang.. hubby duk umah ngan mika..
kalau diorang ikut mesti komplen tunggu lama.. hahah boleh??


 For anak bujangku... Tak leh lari mesti beli baju dia.. habit pulak dah..
Impian mama cari baju pink tuk mika berjaya
MIKI buat sale! 
aku n hubby ada tshirt pink sedondon mika takde pink.. 
seharusnya cari pink.. kehekhe tapi tak feminin sangat kan sebab dia belang2..


 Dan impian borong blaus.. aku jarang beli blaus2 ni sebab susah nak berkenan..
ha kali ni ambik sekali 4 helai aku rembat..
puas hati... pas ni duk senyap takyah beli blaus lagi..

 Kasut keje langsung tak berkenan..
maybe next time la.. tunggu gaji bulan ni.. hihih


Untuk hubby takde ye.. sebab dia agak cerewet.. kang beli tak kenan.. kena ada dia.. dah tanya dia dia pun kata taknak apa-apa so untuk mama n mika aje.. hihi



8 bebelan kawanku:

Lady Rina said...

seronoknya shopping...next week lagi la seronok shopping...:)

Salina@IbuAqil said...

Weeeee Shopping sakan mama.. ;)

Lin said...

Kalau shopping bawak anak2 n hubby..byk melencong ke tempat lain...heheh

Gieyana said...

Daku pon demanding gak membeli tau! Slalunya susah gak nk dpt kasut! Huhu..sopping sensorg mmg best sket kan psl dpt belek lama2 brg2 yg bkenan..:D

ajumohit said...

So sweet itu blouse, brp rm tu eda? Mggu dpn j card taman maluri mcm best jek hihi

@e_da said...

aju 2 pasang harga 39.95 2 pasang lg tak silap 49.. alang2 ada jcard leh dpt voucher lg.. hihi

Em's Family said...

wah sakan shoping... betul, kite ni mak mak, macam mane kite beli barang, kite takkan lupe barang untuk anak kite

Nad @ MamaZakwan said...

ala kak...
lupa la nak pesan
igt nak belikan utk zakwan jeans MIKI
lupa nak habaq mai
takpe la...takde rezki, huhu!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah