Tuesday, January 3, 2012

Bila SUAMI dan ISTERI di dapur...

 Projek hari cuti semalam..
siang hubby takde g ride..
duk umah ber2 ngan mika..
bila mika tido aku bosan
jenguk dapur
apa yg boleh di buat

dpt idea rasa nak buat kek batik lg.. hahah
tak jemu2.. lantakla..
buat untuk bg kawan2 opis sama..
tak banyak pun


 hahahaaa agak comot sana sini.. tak masuk dlm loyang aku buat dlm bekas ni..




 mika bangun bagi kat dia.. memang dia suka sangat.. 2-3 potong gak dia makan


 kali ni lebih biskut.. saje taknak byk coklat.. nanti muak...




tengahari aku tak masak nasi.. sebab pagi tu dah breakfast kat luar.. masak tuk mika je...
malam rasa lapar..
hubby lak masuk dapur.. buat la apapun selain nasi aku kata..
dia buat spagetti.. nyum.. nyumm.. sedap gak lama tak makan ni..
So makanan malam HUBBY aku yg masak.. dia mmg suka masak2 western ni...


Banyak cheese lak dia masak .. hmm sbb dia suka.. aku lak kurang suka cheese.. tp dah lapar makan je la.. hihi



Laki suka masak ni OK gak.. time bini malas dia la ke dapur.. ahhahah apaaa punya bini kan.. takpe bini dah kemas umah segala .. ok la tu kan.. apa yang penting KERJASAMA... betul kata WONDERPETS!!!


6 bebelan kawanku:

noor said...

terbaek!!!!!! sedap wooo...eh tpt isinya color ijau sama cam kita beli yg merah tu la...(lari topik sket nih)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

sedap...nak jugak...

Diamilikku said...

kalau hubby akak..masuk dapur masak maggi goreng je lah...:)

ajumohit said...

amboi rajinnya eda and hubby, rajin hubby eda masak...kenela ni tema western ni hehehhe

KhaiRin - anies said...

kek batik ttp mabeles!

eima said...

nk resepi kekbatik ...

terer betul enhubby masak spegetti ...aku ni pun tak reti...hihi

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah