Monday, January 2, 2012

2 Januari 2012------ @ Hari melayan Si kenit

 Kejap je kan dah 2hb...
sekarang ni masa memang pantas berlalu
hari ni rest di rumah..
heavennya cuti lagi..

ada orang tak cuti arini kan..
pagi dah kuar bfast roti canai..
pastu hubby kuar pi ride
tinggal la mama n mika

mama byk agenda...
kemas  rumah
tukar cadar
kemas  kitchen
mop  lantai...
terasa tul seperti bibik bila di rumah...hahhaha
takpe rumah bersih hati tenang

nak bg senang buat keje kena layan gak si kenit ni
kalau tak  ada dia mintak berdukung sebab MANJA..




 meja study abc...  carikan buku dia...pensel sebatang.. colour pensil dia tah mana papa simpan..sebab dia dah mula conteng dinding..waaaaaaaaaaaaaaa nangis mama..... dinding hijauku sudah tercemar!!!



tah apa2 dia conteng.... janji SENYAP!!!!!!




mata mengerling ke tv....



dah bosan... dibuangnya KERUSI,... kat atas meja lak dia bertenggek... bertuah tul!!!


 makan pun nak kat meja ni....



Dah penat menulis.."maaaaaaaaaaaaa nak Airrrrrrrrrrrrrrr" huh layan kartun...arini aku takleh tgk citer lain nampaknya...





 Gaya tetap ada... tak bleh blah....


Huhu mama menanti dia tido.... tapi tak tido-tido................. mama nak tukar channel lain please!!!!


6 bebelan kawanku:

Zura said...

gaya cm org besar..haha

Diamilikku said...

style betul dia tido...hahahahhaha...gaya org kaya

noor said...

hihihi mnum mmg pnh gaya silang panggung tuh...mika still muat rompers!

ch@ said...

posing last skali yg tak tahan tu, ngan gmbo bertenggek atas meja. ahahah, comella mikhail.

ieda said...

memang haven , nak2 kalau cuti lagi hari nie utk standby anak2 masuk sek esok dik ..

wahh bukan main layie si kecik tuu , dari duk atas meja sampai bersilang kaki minum susu ekekke lucuu ;)

*SiRibenMerah said...

santai je anak bujang mama neh...
ensem la.. meh ayang kisssssss sket muleh?

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah