Tuesday, February 21, 2012

Ada apa dalam beg mika???

Beg nursery mika...
semestinya mr mickey...heheh
dalam ada baju, pampers, botol & susu je


Balik dari skul semalam mama rasa ada sesuatu mika bawak
pastinya papa yg bekalkan ni...
sebab papa yang hantar dia pagi semalam




2 ekor otomen dia bawak g skul rupanya...

so far kalau dia bawak mainan ke nursery masa balik babysitter mesti masukkan balik mainan dia dalam bag... kalau tinggal pun aku tak kisah ..esok dia main lagi..maybe dah tanggungjawab diorang masukkan juga.. taktaula bebebut ke tak ngan budak lain..tapi setau aku mika kalau  barang dia dia akan pegang je.. tak bagi orang lain ambil... kalau takdia kuar suara harimau dia...maybe bebudak lain pun takut..

babysitter ada cakap..DANISH ni garang...hihihi...... aku tau sgt perangai dia.. kadang2 mama pun kena marah ngan dia..hahahah

8 bebelan kawanku:

ajumohit said...

hehehhe wajib bawak ottomen ye mika, yelah kat nursery nnti ada mainannya untuk mika kan...aju pon jarang2 bg bebudak ni bwk mainan takut berebut, kdg2 pengasuh marah ibu dia ni huhuhuuh

YaYaNsMuM said...

hehe..comelnye...kuar sore rimau yer..ni boleh geng ngan my son nie..suka sgt buat sore ghimau, haha!

ch@ said...

itukan peneman mikhail, mestila dia bawak. oni tak ada beg sendiri lagi, beg sekali dgn adik. habis segala mak nenek mainan dia angkut.

Rose Khadijah said...

hahahah..otomen yang dibawanye eh..Rayyan pulak bawak lori lori dia tu..tapi bile da sampai taska, tak mo bawak pulak, dia tinggalkan aje dalam kete..hehehe..kedekot gak nyer...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

oklah tue...mika ada teman....
sama ngan kakak farisyah....cikgu pun cakap dia garang kat sekolah...

mamalieyna said...

garang eh..ok la tu, tak kena buli..hehe~
mmg minat otomen Mika ni ye.. boy kan..hehe~

arif tak pernh bwk mainan, tp next week nak hantar ni, kena bwk mainan rasanya...dh lama dia kt rumah sepanjang mamanya berpantang, main mainan n tgk TV je keje kt umah..nnti ke rumah pengasuh, boring pulak kalau takde mainan..herm..

noor said...

oh tertinggal 3 ekor lah! heheheh

AdaM Hawa said...

wow!! mika bw otomen la pegi nesery.. garang ya mika.. tapi mika cute!!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah