Monday, February 13, 2012

Freshhhhhhh...

Ada sape rindu mika tak?

full seminggu kami kat kampung...
dari sabtu lepas sampai la semalam baru balik sini
Rasa taknak balik je dah
macam-macam ceritera..
yang suka dan yang duka.. hihih

layan pic buah hati mama ni dulu
nanti kita sambung cerita ya..


minum susu nak bawah payung..
ni la dia seminggu duk kampung
manja terlebih.
semua orang layan.. semua orang tatang.. hihi


Mood pagi ni freshhh sebab dah seminggu cuti.. syokk betul la.. kalau la selalu dpt macam ni.. bahagianya.. now.. keje... ke je n keje.. banyak nya keje n tanggungjawab atas batu jemala patik.. huhuhu

10 bebelan kawanku:

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

menjadi nikmat bila di kampung bersama ibu dan ayah.. di kelilingi suasana kampung.. ;)

Ibu Lala said...

wah bestnya balik kampung. cuti seminggu lagik.
amboi mika, minum susu pun bawah payung. takut panas ke???

mamalieyna said...

waah lamanya cuti..fresh mmg fresh tp malas pun mesti ada jgk sekelumit kan..maklum cuti lama..hee~

happy la mika, ramai org melayan kan..

lurun namzar said...

lamanya akak brcuti....
sronok plak cuti lelama nie...

ch@ said...

hahaha mikhail ni buat lawak la. baik2 kang rumah masuk ular, buka payung dalam rumah. jejaka payung macam ni.

eima said...

untung mika jd cucu sulung ni....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

bukan main lagi nak menyusu bawah payung ye..

ajumohit said...

Patutla lama eda x update blog, cuti sakan rupanya, amboi Abg Mika, ni terlebih fresh ni hihihi

Salina@IbuAqil said...

Weeeeee!!
Windu ler!!!! ;)

fazilzura said...

syonok kan ... cuti msia a week ..
daku cuti 4 hari tu pun lemauuu je nak pi kejo

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah