Wednesday, February 1, 2012

Gadget Dapur Cik suri edisi 1..

haha tajuk yang mengada + ntah apa-apa..

sambung entry ikea lg..
tak abis ngan barang menyopping
Tak plan nak beli
tapi dan nampak jadi TERRRRRBELI...
sangat mengada kan.. tape janji ianya memang berguna

ni dia






Gigih aku pasang sendiri ngan mika.. dia sibuk nak pasang skru jugak.. huhu dasar anak lelaki suka pomen-pomen main skru bagai.. akhirnya siap gak mama ko pasang tanpa bantuan papa.. hihi.. ala senang je pun..


Mari test Gantung... seeee cute tak my SPICE RACK!!! ni namanya ngengada saje nak cecantik.. mak aku kata umah ko ni macam main PONDOK-PONDOK.. beli bekas kecik2 mcm nak main-main.. kadang-kadang dia ebbel-bebel tengok bebenda pelik kat umah aku.. tapi kalau yg best dia request suh belikan tuk dia sekali.. hihihihi.. demi mak takpe .. aku sanggup...



suka tengok balang kecil2 yang comel tu...


tak isi pun lagi isi-isi dalamannya.. nak isi lada hitam, jintan, ketumbar, bunga lawang.. hahahha ntah apa lagi aku nak isi nanti kena korek dalam peti ais.. tengok apa yang ada aku nak sumbat..

Yang sebenornya suka benda-benda macamni sebab hati HAPPY bila masuk dapur...


huhuhuhu hubbyku bila la KC kita nak dpt ni.. masih lum lengkap lagi sepenuhnya..... so nak melawo2 lg di dapur belum boleh lagi ye.. i tak sabo nak jd masterchef ni.. hihi semoga Allah murahkan rezki kami pada tahun ini hendaknya.. aminnnn



6 bebelan kawanku:

ajumohit said...

Cantiknya eda, insya Allah Ada rezki mesti dpt pasang KC nnti, suke tgk kemas jek

Nur-nba said...

Wah cantik spice rack ni.. Mesti Eeda nak deco2 dapur yg baru renovate tu kan.. Cantiknya tiles kat dinding dapur tu.. jealous you.. hehe

Gieyana said...

Ieda..sweet spice2 bottle ko..daku kalau g IKEA pon cfm byk brg yg TERBELI..nasib baik jauhhhhhhh jer n setahun sekali kot terjah sini..ekekeke

Dapur ko sure cantik kan..:)

Diamilikku said...

bila dapur cantik, kemas...automatic motivasi nak masuk n masak jadi tinggi ...betul tak????

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

mmg cute la spice rak tu..gantung camtu nmpk kemas kan..

Moga tercapai impian nak buat KC, sama la eija pun sama nak sgt buat KC tp masih blom berkemampuan..huk2..

eima said...

jimat ruang kan.... nanti nk kena ke ikea jugak la ...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah