Friday, March 9, 2012

Mika Warded masuk air

Akibat tak bermaya cirit birit
Doc kata dia nampak lembik
Kena masuk air jugak..




@t Hospital  Pusrawi..dari 5 minggu dlm perut sinila spital mika...  mama so proud mika sikit tak nagis kena cucuk...nurse semua kagum.. diorang siap balut takut mika meronta masa nak cucuk jarum.. mika berbunyi pun tak. air mata setitik pun takde..jeritan tak kuar langsung ... mata je terkebil-kebil  pandang nurse buat apa..malahan masa JARUM DICUCUK keTANGAN dia dia leh tengok dengan selamber... kami semua kagum..

nurse kata  tak penah jumpa budak  kecik camni tak menangis kena cucuk...huhu



siap balut..senang jaga tak takut jarum tu tercabut...




dekat 2 botol masuk air +  air garam... lama gak kami menunggu


nanti sambung.. mika  uuu ukkk lg..huhu mama EL today...

10 bebelan kawanku:

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

alahai siannyer mika.....slalu bond atgh cergas jerk.....tp ok ler tue kena masuk jarum [pun bleh relax lagi.....semoga cepat sembuh yerk nak.......

KhaiRin : anies said...

semoga cpt sembuh mika!

Mamamya said...

alahai mika...w'pun dia x nangis..tp akak ttp sedih klu tgk anak2 kene cucuk...aduhai..sakit tu... m oga mika cpt sihat yer..x mo lah kene cucuk2 lagi...

AdaM Hawa said...

alahai mika.. good boy la.. tak nangis..
moga mika cepat sembuh ya..

eima said...

alahai sian mika... achik eima kagum ngan kamu nak .... abg fahim dulu 2-3 org nurse ngan MA pegang nk cucuk tgn ... hosp. pusrawi gak time warded pnuemonia ...huhu

bonda dadif aka akish said...

mika tak berdaya tuh....jadik...dia pasrah....

muge cpt baek ya mika...rajin2 makan obat...

utk momma...bersabarlah....pasti hati gundah gulana tgk anak tak sehat....

=(

SSulieana said...

get well soon my dear mika...

aMiYs said...

ala.. ciannye mika...
aunty doa mika cepat sembuh ye...
ida sabar ye...

noor said...

sian mika..get well soon baby!
baiklah senyap jer kena drip..klau untie dah resah gelisah

Ibu Lala said...

cian mika. cepat sembuh ye sayang..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah