Monday, March 5, 2012

Sukan Student


Semalam (ahad) mama bawak mika g ofis ada acara sukan tahunan pelajar
papa ada konvoi ride..
dari boring duk rumah baik bawak mika happy kat sini
mama happy tengok dia happ.. walaupun pada awalnya dia malu 
lama-lama dia la paling riuh dan kecoh..

Muka Fresh kena bangun pagi..
terpaksa kejut dia
mandikan pun mata pejam..
lepas mandi sambung tido sampai ke opis mama.. 
dah sampai baru kejut dia.. mamai2 je masa ni


bila bawa sini tak susah ramai babysitter sukarela nak jaga dia.. asal ada umpan bola ke apa ..
budak-budak ni umpan budak 2 orang ni ( anak opismate) dengan topeng power rangers n belon..
so senang la keje mama.. perhati dari jauh je...



Yang bertopeng biru tu la my Hero.. suka betul dia dapat main kat padang..
biar dia main sampai penat..

Dalam kul 1 kami gerak balik.. sebab tengok dia dah mengantuk, lagipun aku nak rest..

punyala comot.. mandi peluh lari sana sini. topeng tetap pakai.. tak bagi aku suh buka



Layan biskut nini dulu nak balik...  muka merah padam








Peserta kumpulan staff.. tahun ni kami warna merah...
nampak tak mika yang cinonet tu.. peserta paling kecik.. mama dukung dia..heheh


dulu rajin gak join game.. tahun ni adalah malas.. join sukaneka je kot...




7 bebelan kawanku:

ch@ said...

hahaha mikhail dah macam kena pendidikan jasmani kat sekolah pulak. eh, mikhail minta sikit biskut tu.

eima said...

lain kali pakaikan mika merah jugak ..pastu topeng merah jugak .. jd power ranger merah yeay ...

AdaM Hawa said...

nak cikit nini tu mika..

*SiRibenMerah said...

wahhhh..
mika power rangers yek..
rizq pulak boboi boy...

mamalieyna said...

best la mika tu, nmpk jelas muka dia merah.. ^_^

Salina@IbuAqil said...

Wohooooooo!!
Otomen Blue!!
Hik3!!!
Mika! Untie nak skit biskut tu.. ;)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

hehe..selalunya camtu la kan,
kalau bawa anak g opis mmg x pyh nak risau sgt msti ada babysitter sukarela yg akan rajin mmbantu/menjaga anak kita..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah