Monday, April 16, 2012

Kad pertama... ucapan pertama Tahun ini

really appreciate it!
Hasil tangan my dear syasya aka cha
Ummi kpd auni dan Adli

Kad kamu dah pun sampai
sangat kreatif dan rajin

Ucapan pertama dan kad yang pertama untuk hari lahir aku tahun ni
kad tiba awal
tarikh birthdaynya adalah esok
terima kasih cha sudi buat ni semua tuk akak..
love u lalink!!



Kad hijau berbunga quiling.. eh ye ke sebutan ni.. hanya orang yang rajin je leh buat semua ni.. kagum!



Dah tua- tua ni.. rasa terharu plak dapat kad besday camni lagi.. dulu masa zaman remaja je ada ni semua.. hihi



Apapun terima kasih sesangat.. tahun lepas dia pos sekotak coklat tuk aku... semoga persahabatan kita kekal sampai menutup mata.. aminnnnnnnnnn


ada sape tau umur sy berapa tahun ni? hahahah eden dah tuo..... yg tau sonyap2 jo la yo.. hihihi


11 bebelan kawanku:

Masya said...

cantik.. x semua org blh buat quiling ni.. sbb kene tekunkan...
selamat hari lahir.. semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki...

Aju Mohit said...

happy birthday in advance eda, semoga pjg umur murah rezeki ye

KhaiRin : anies said...

happy birthday..semoga panjang umur da dimurahkan rezeki selalu...aminn

ch@ said...

oh dah sampai ye. Selamat Ulangtahun Kelahiran akak. Present, tunggu akhir bulan hahahaaa. kita dah set nak beri akak apa. tungguuuu. bunga tu, kira 1st time la buat jadi besar mcm tu. hahaaa.

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

wah bestnya dapat kad ...comel rajin betul cha nie...

AdaM Hawa said...

bile besdaynya? nak ucap SELAMAT ULANG TAHUN.. SEMOGA PANJANG UMUR.. MURAH REZEKI.. & DILINDUNGI ALLAH S.W.T SELALU SERTA DILIMPAHI KASIH SAYANG.. ;)

Nens Collection said...

cantiknye kad tuu..
kreatif la..;)
xth umur bape..xpe walopom usia makin meningkat jiwa menten muda..haha

LYAfrina said...

cantiknya... sure terharu sbb dr hasil tgn sndiri kan

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Happy Bday eda,

Mmg cantik sangat kad hasil tgn Cha,
eija pun pernah dapat kad besday dr Cha thn lepas..mmg terharu bila org igt besday kita & dapat kad lagi kan.. :)

Moga dipanjangkan usia & dilimpahi rezeki..AMIN.

LYAfrina said...

opps... lupa nk wish..

selamat hai lahir yer..smoga sentiasa dirahmati allah swt..amin

Nur-nba said...

Happy Birthday Eeda.. Moga berbahagia dan gembira disamping keluarga tercinta.. Hmmm umur ae.. tak ingatlah pula.. Apa2 pun Eeda tetap nampak muda sentiasa.. :)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah