Tuesday, May 8, 2012

Anak Teruna pun pandai shopping!

Selalunya pompuan sinonim dengan shopping
Tapi tidak bagi anak bujang aku
sekarang punya perangai baru

Duk kat umah pun nak baju baru... baju dr almari...
lepas ni baju basahan pun mama kena letak almari dia
lepas mandi pandai pilih baju kat hanger dalam almari
kalau pakaikan baju biasa pandai g suh kita tukar...
hai la anakkkk ... mcm2 kerenah kamu mama baru tahu.. ehhe

meh tengok kerenah dia bershopping pulak


bulan lepas rasanya kami jalan2 downtown.. dia mintak baju angry bird..
papa pun belikan sebab dia memang takde lagi pun baju angry bird
punya la suka..
sampai beg plastik mama atau papa nak bawa dia tak bagi langsung


Anak bujang aku bershopping.. tengok plastik kat tangan dia tu




Jalan pimpin tangan ngan papa... plastik tak lepas sampai balik umah... ahhahah kelakar



pic gegar2 sebab mama snap sambil berjalan.. aku jalan belakang je nak pastikan plastik dia tu tak tercicir.. hahahha punya la perangai dia...



Sape kata anak pompuan je pandai shopping? anak bujang i dah pandai shopping jugak camana ni!!!!! ehheheheh

7 bebelan kawanku:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

pandai..apa agaknya yang dibeli tue...

Zura said...

hehehe..mesti comel..

eima said...

tgu ckit hari lagi .. dah kenai tmpt yg mama slalu beli bj basahan die mesti die mesti ajak pi beli bj lg.... hahaha itu fahim

LYAfrina said...

waaa....
mmg..kalo lelaki y suka shopping biasanya pilihan dia mmg menarik.. bila bsr2 nnti..shopping byk2 utk mama yer...

Nad @ MamaZakwan said...

lagi best kak eda! :)

mika bleh temankan akak soping2, hehe

mamalieyna said...

wah wah wah,,kemain ye dia soping///ihiks..comel~

Nida said...

olorrr sweetnya... anak-anak zaman sekarang ni memang dah pandai bershopping, macam anak dara Kak Nida juga...hehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah