Monday, June 11, 2012

Colouring Time!!!

Aktiviti malam minggu jam 1 pagi...
sib baik malam minggu...
leh la mama layan sampai ke pagi....
dia taknak tido sebab tido siang lama sebab makan ubat demam dan selsema
jadinya waktu malam sgt banyak energy nak buat macam-macam...

mama carikan buku colouring, pencil warna n pencil tuk mika..
asik main game je kan.. meh kita tukar aktiviti...
dia pun tak boring... mama pun tak risau...


Tak pandai sangat pun lagi nak mewarna... dia baru start menconteng-conteng....




Kejap-kejap tukar pencil warna... dah tau sikit2 kuning.. hijau..... suka mama dengar walaupung pelat....



Buku pun terbalik.... meja tulis ada... tp dia suka aktiviti bebas dia.. kejap baring kejap bangun...




Duduk pulak.... tukar buku lain... cepat bosan.. cari buku yang ada gambo best je...




Kejap buku fish.. kejap buku mickey mouse.... mana dia dah conteng dia tukar.....


seronok juga tengok dia start minat... dan kenal sikit2 alam benda.... bola, payung, dog, cat... camanala mika sekolah nanti... hehehhe


3 bebelan kawanku:

Aju Mohit said...

hehehhe sama je perangai anak kita eda, tp taklah berjaga sampai 1 malam heheh, biasanya aktiviti di siang hari atau selepas maghrib ;)

Saya Disini said...

rjinye die

eima said...

cam fahim kecik2 ...bila dah boring semua tu ngan HP ngan laptop je

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah