Thursday, June 21, 2012

RESEPI KEK CHOC MOIST

berikutan entry tadi 
ramai yang tanya nak resepi kan...
senang aje...


penah dulu saya tulis dlm blog ni...

sape nak resepi KLIK entry bawah ni...


SELAMAT MENCUBA

7 bebelan kawanku:

*SiRibenMerah said...

nnt saya cuba.. lalalala~

Amiizaa2001 said...

yummmyyy:)

lelamaisara said...

nak jugak....hee

eima said...

jap lagi ai godek ..... nk pi taklimat dulu ..

Aju Mohit said...

Rajinnya eda ni, kalau Ada makan2 kt opus mesti diorg request je Dari eda kan, nice!

Syira said...

salam..

selalu buat juga kek ni.

tp sbb suami kurang suka...jd malas dah nak buat ..haha

Saya Disini said...

:)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah