Monday, July 23, 2012

2 Ramadhan...

 Harini dah 3 ramadhan... kejap je plak rasa...

semalam pun beli lg.. sebab merayap cari baju abang dan baby... hihi
hahah kantoi tak masak lg.. takpe la janji konyang ....

hubby teringin nak makan ikan bakar pasar keramat
balik dari kepong singgah sentul jumpa kawan hubby
lepas tu kami ke keramat
so 3.30ptg dah sampai pasar keramat.. mak aiii dah jam dah...
makanya hubby turun aku tunggu dalam kereta je...


menu semalam yang sangat simple tp mabelessssssss!!!

 Ikan terubok bakar, kuah sambal asam terbaek.... ulam ulaman dan kuih muih... sudah cukup bangkitkan selera.....



 Lepas solat magrib.. ni pencuci mulutnya... buah mata kucing makan sejuk-sejuk... jangan ada orang terliur ya harini... hihi


hari-hari publish menu takde modal la tu!.. kuikuikuiiiii

6 bebelan kawanku:

Ardini Humaira said...

pakat tak kasi dni makan buah mata kucing takut dni kena serang batuk2 di musim panas ni. huhu... dni teringinnn je nak makan

eima said...

2 hari berbuka ngan MIL ... so hari ni kena la berpikir nk mkn pe berbuka nanti ...huhu

kakngah said...

wa.. terubuk bakar tu mengancam jiwa la...

Nens Collection said...

aduyaiii..tgk buah mata kucing tu buat leleh air liur..hehe

AdaM Hawa said...

hehehe.. ok la.. buat orang ada idea nak masak ape.. kan²..

Ibu Lala said...

sukenye buah mata kucing tu. tp bulan pose ni klw beli x berbaloi...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah