Monday, July 23, 2012

Kena Cakar!

Sayu hati aku k...
tengok muka anak bercalar macam ni
huwaaaaaaaaaaaa
dah comot!


tengok plak time dia tido... adoii lg la...





Close up sket.... banyak kan. ni masa baru kena.... belakang telinga pun ada
masa nak kering tu gatal kot ada dia tergaru.. dah berdarah balik... aduhaiii


actually dia kena cakar ngan cousin dia.. (anak kakak ipar yg dtg umah last week)
Tp tu la nak marah pun camana ...
budak yang buat tu pun 2 tahun lebih umurnya...
lebih muda dari mika... dia pun tak berakal lagi...


Hubby sms aku kat opis "sian muka adik kena cakar ngan ammar"
berdezup jantung aku... camanala rupa... balik umah belek la muka dia...

Tapi bagusnya mika tak melawan.. hubby kata dia g bilik air lepas kena tu .. amik air sapu air kat pipi dia.. agaknya apala dia pikir masa tu.. tergamam ke .. pedih ke...


bangun pagi dia mengadu...

"mama.... (tunjuk pipi)... akitttt.... amal buat.... dia pukul"

hihi pandai dah mengadu... ciannya... hari-hari mama sapu bio oil.. harap-harap tak tinggal la kesannya... dah la nak raya.. comomot anak aku... huhuhuhuhu


8 bebelan kawanku:

eima said...

mmg la budak tak berakal tp parent kena la berakal ..kena la potong kuku anak ... hmmmm klu aku pun tak gamak nk marah sbb anak sedara kan ... klu anak kawan ngan org selamba je aku tegur secara berhemah .....

lelamaisara said...

alahai momot sudah abg kesayangan alesya ni..

tak pe,jap je hilang tu...
raye hensem sudah....

Nad @ MamaZN said...

lagi la yg buat tu anak sedara sendrik
takkan nak tegur plak huhu

ksian...

Nur-nba said...

Alahai ciannya Mika kena cakar... Budak2 memang macam tu..

AzuraFazil DIN said...

umakaiiii sian nyeeeee...
hrp2 xde ler bekas calor tu .

emm mak dak tu x nmpak ker time anak nye mencakor tu .. ?
kene ajor dr awl jgn mencakor , kene babap skit tgn dia.. kalau x smp beso suke mencakor

isya said...

cian mika..selamat berpuasa ida...

Ibu Lala said...

lor..cian mika..

Cik Puan*PIE said...

hah! ammar nama nye...mng tau bdk ammar noty oti..hehe. sian mika, ammar klau sape2 lepik ke, cubit ke, dia balas blk..kdg yg beso pn dia belasah...adoii riso la dibuatnye.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah