Tuesday, July 3, 2012

Dah riuh semula!

Alhamdulillah berkat doa semua...
Mika dah beransur sihat...
Walaupun masih ada batuk dan selsema

Malam semalam memang panas sangat badan dia tak bermaya
tangan terketar-ketar
ngan aku skali MC semalam sebab berjangkit...


Malam tadi alhamdulillah dia dah kembali bermain...
dah nak makan..
penangan ubat paracetamol masuk kat bontot tu.. hhuhuhu
ubat tu cepat reda panas.. 
kalau ubat makan tu mcm lambat je nak turun suhu yang panas sangat tu..


Bila dah sihat rumah riuh semula..
macam ada budak 5 orang dalam rumah.... hihi
Baru la mama happy sikit
kalau tak malam semalam tidooo je.. merengek menangis...
Rumah pun jadi sunyi....

Meja ABC jadi tempat baring dia plak.. siap letak bantal... macam-macam la mika ni...
takpe janji mika happy n sihat!....

TQ untie n uncle semua  doa untuk saya...:)



9 bebelan kawanku:

Saya Disini said...

hehe..tahan ke meja tu..kang runtah plak

AdaM Hawa said...

budak baya mika kalau demam.. memang terasa sunyi rumah kan.. senyap je.. tak bermaya.. bergolek2 je..

Fieza79 said...

alhamdulillah mika makin sihat ye..dri kecil smpai besar puting tk pnh lekang dri mulut dia kan..cute!

mika dh besar bila nk tmbh lagi..hehe

Noorizal Ramly said...

Salam,

Alhamdulillah Mika dan sembuh. Hehe. Bila sembuh, dia lupa la tang dia sakit ari tu. Musti seronok je nak ke hulur ke hilir. : )

Nens Collection said...

ALHAMDULILLAH MIKA DAH SEMBUH..ANTY BARU TAU..TERLEPAS BUS..SEMOGA SIHAT2 SLALU...;)

Ardini Humaira said...

cian dia tdo atas meja abc :D

Ibu Lala said...

demam nak dapat idea tu...walau mcm mana pun lega kan kalau nampak anak dah ceria.

noor said...

baring ats meja hikhikhik... syukur alhamdulillah encem boy dh sihat semula

eima said...

alhamdulillah ... hepi mama ye bila anak dah sihat ..semua ibu cam tu terutamanya aku ni ....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah