Tuesday, July 3, 2012

Suprise !! saling sorok menyorok!

 mama shopping online...
nak cakap papa takut kena bebel.... 
kang kata membazir la apala...
so beli senyap-senyap
tau-tau sampai rumah.....


Papa lak... masa g nilai aritu... mama n maktok pilih carpet
dia melencong ke lain sorang-sorang
rupanya dia pun ada beli benda sorok-sorok!
orang lelaki pun pandai shopping senyap-senyap ek!!!


AKHIRNYA
kat rumah dua2 rahsia terbongkar
yang pastinya orang yang beruntung adalah MIKA
kerana dua2 suprise tu untuk dia... ciss... ehheheh 



ni la barang Suprise dari mama dan papa yang memasing beli sorok-sorok tanpa pengetahuan masing-masing... semuanya demi anak!!!!




 mama beli tikar ABC evamatic ni online yang link nad mamazakwan bagi.. memang berbaloiii tq nad....



 suka mika baca ABC... dan mama leh landing skali.... nak makan atas ni pun tak risau dah tumpah kat carpet dah.. senang lap.. ahhahah



yang ni plak hadiah dari PAPA... dia pegi beli sorok2 kat nilai.. dia masuk kedai touys... mika tak mintak pun... so jangan salahkan mika mainan berlambak kat umah yekkk...


rasanya apaknya yang teringin naik main menda ni nih.. kan... ahhahahah

 Truck control....





 Suka sangat la tuan kecik ni....


 Kantoi tak pakai suar.. tapi pakai topi... hahahah


 baru baik demam.. mood baru nak bermain semula.....



 Tak sabar nak main...





 dah start menggodek dah.....



 abaikan yg bersepah kat blakang nun.. hahahha




 Apapun janji mika happy...


papa takleh marah mama... mama pun tak bebel kat papa... ahhahahah masing-masing syg anak kan.... so pepandai la amik hati anak... hihihihi ni mak apaknya yg teruja lebih ni.. hihihi


mika aci tak ni besday tahun ni punya hadiah bulan 8 nanti dari mama.. dari papa mika mintak lagi tau....... hahah larikkkkkkkkkkkkkkkkk

5 bebelan kawanku:

Noorizal Ramly said...

Salam alaiyka

Ku ingat kecik itu truck. Sekali bila bergambar dengan Mika. Besar sampai pokchik jijal tercakap OYT! OhhhYourToy! Hahaha

ni mika nak ke papa dia yang ngidam toys masa kecik dulu? Hehe

Nad @ MamaZN said...

cantek plak kak eda letak mat tu kat depan sofa
mmg senang keje2 nak lap, hehe..

besar gak truck ni
bape rm ni?
bestnye!
kalu zakwan mesti suke ni
lama tak gi nilai, ada kedai toys ek rupenye..?hihihi

Ibu Lala said...

untung mike ye. sekali dapat 2 hadiah..

alyyani said...

hahaha comel jek. yg penting mika yg paling untung. bab beli sorok2 tu selalu gak ieda ;)

Nens Collection said...

hehe...itulah sygnyer mak n ayah kt kite dulu2..asal tgk mainan musti teringat anak kan..;)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah