Tuesday, August 14, 2012

Mika 3rd birthday @Kampung

 Balik kampung last week untuk buka puasa ngan my family
sebab tahun ni turn raya umah mertua
so kena luangkan masa juga untuk berbuka ngan mak abahku... huhu
balik tu juga kebetulan ngan hari nuzul Quran so dapat cuti lama sikit..
Masa tu gak buat sambutan awal sehari besday my Mikhail..
Jom layan pic....


 My birthday boy.... happy sangat.. budak-budak kek kecik pun dia dah suka... janji ada benda yang menarik atas kek tu.... dia yang pilih nak kek otoman....




 Ultraman tu ada 2 ekor.. tp sekor je boleh letak... dia punya la nek pegang otoman tu.. huh!


nah dah letak balik otoman jd 2 ekor dah...


 Muka dah tak sabau...



 Masa ni berbuka kat rumah adik aku kat yong peng... so bolehla dia celebrate berdua ngan icha... walaupun berdua riuhnya macam 10 orang...




 Berdua pun jadi... kemain tepuk tangan bila kami sefamily nyanyi lagu happy birthday to u kat mika... suka betul diorg tepuk2 tangan....


 Anak mama yang happy sangat-sangat... suka mama tengok...


 Berebut nak meniup tapi tak padam pun...


 Kembang kuncup hidung abang nak tiup.... cha tiup juga.. heheh








 Semua pakai mask... mak tok pun join juga...


 Nak potong kek.. abis lunyai dikerjakan berdua...

 Mika with papa n icha too.... syg pic ni blur plak....


Mak tok n cucu-cucu kesayangan.... buah hati dia...


so simple celebration 3rd birthday mika... kali ni mama tak larat la syg... next time kita buat best2 ya.. janji kamu happy.... semoga anak mama sihat dan cerdik hendaknya ... aminnnn

5 bebelan kawanku:

eima said...

sronok kan tgk mika hepi gitu.....

noor said...

hepi besday mika. moga jd ank yg soleh utk mama n papa k. sdpnya kek tuh yummy!!

bonda dadif aka akish said...

yey..hepi 3rd besday mika...

dica dah beshar...

=)

Salina@IbuAqil said...

Sporting nya mak tok dia..
Meriah..
Happy belated birthday Mika syg.. ;)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Wah sampaikan kek pun ada otomen..
comel jerk bday boy :)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah