Friday, September 7, 2012

Anakku yang FANATIK!

Siang malam pagi petang
OTOMAN!!!

tapi dia ckp bahasa pelat dia COCOMAN
asal ada man je...

Semalam g pasar malam pow papa dia lagi
kalau mama tak beli dah..
yang ada kat umah tu dah brape dah...
cucu atok nenek semua ada saiznya

Ni keturunan yang ke berapa mika??? dah banyak kan! 

nama2 otoman pun dia tau.. sikit2 " mama ni toman bius (ultraman Mebius) " betul rupanya nama tu... huhuh bijak bab-bab ni ya.... mama tanya ABC tak tau siap ler... hihihi



sekarang ni tgh kawal dia dari tengok ultraman je... beraya umah orang bukan nak salam.. tapi asik nak buat tangan FIRE je kat orang.. feninnnn kepala mak nak!!!!


8 bebelan kawanku:

Nigina said...

Pengaruh totoman ni...heheheh comei jer buat fire kat org sure org gelak kat dia ni heheh swwet

nUR_rOsALiNdA said...

Kita tak nak Khaleef minat otoman kalau boleh kak..Sebab kita takut tgk otoman ni..Hahahaha~ Tak tau naper tapi takut!!!~

AzuraFazil DIN said...

amboiiii... siap ado topeng ..

cm akil tgk jgk ultrman tp x fanatik cm dia fanatik Boboyboi

eima said...

cam abg fahim.... hehehe

ch@ said...

hahaha mikhail pun dh mcm otomen. lagi2 nk ada adik nnt, kena kuat mcm otomen dan rajin tlg mama mcm otomen.
*jgn kamu ajak adik kamu jadi otomen sudahla mikhail.

teratai said...

Anak lelaki otoman, anak perempuan ...barbie memanjang!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam mama mika.Gealk akak baca kisah mika ni..biasa anak llaki,ni la minatnya.hikhik

lelamaisara said...

alesya pon nak otoman macm danish die cakap...hehehhehehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah