Monday, September 10, 2012

Macam-macam

Mood pagi ni rindu kat si comel...
Banyak kali panggil dia abang...
dia kata  " bukan arr.. danishh arrr"
seboleh-boleh taknak panggil dia abang
nanti adik dah ada baru terima kenyataan kot.. hihi

semalam melayan dia.. hari ni terbayang-bayang muka dia..
alangkah indahnya kalau hari-hari 24/7 dapat berkepit dengan dia.
walaupun kadang-kadang gaduh dengan dia.. hahah


Semalam bangun pagi menyusun segala mainan yang ada.. otoman pastinya dan kapalterbang robot n pistol dan yang seangkatan dengannya.... susun-susun sambil mengira... one two three four five.. terkejut gak aku mika dah pandai.. selalu kami ajar dia tak ikut sangat.. hubby kata pengaruh YOUTUBE yang selalu dia tengok lagi mudah dia ikut.. hmmm elok juga...






Yang ni tak bleh blah.... bila mama nak snap pic.. cecepat dia nak peace.. tapi puting dua sekali masuk mulut.. saje nak buat perangai la tu... nak buat lawak.. huhu mika-mika.. asal ko happy sudah... tahun depan nak sekolah.. tinggal la puting  tu kat rumah ya....


* so many things to do.. keje, rumah, preparation baby baru, preparation berpantang.. harus listkan ni... kusuttttttttttttttttttttttt!! huhuhu



5 bebelan kawanku:

eima said...

fahim dulu pun bila dah ade adek br panggey abg... so skrg ni mmg dah lama tak panggil nama die asek abg je ...bila nk suruh pepe cam mandi tp die degil br panggil nama penuh...hehhehe

Nens Collection said...

hehe 2 skali masuk mulut..nnt dh ade adik mest die bahsakan diri die abg

Jue @ Ibu 2F said...

Comel mika. buat aksi....
list jgn tak list

Salina@IbuAqil said...

Hik3!!!
Comel jer Mika..
Si Aqil dah tmbh koleksi lg sis..
Chu Chu Train lak..
Hi3!!!!

mamalieyna said...

tu jerlah kerja depa kan..main susun2 mainan..hehe~

slow2x...tp list tu mmg penting...Tcare~

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah