Thursday, September 13, 2012

Keriangan dia...

Keriangan dia...
Kegembiraan mama...


Rindunya nak hapdate ini blog..
Tapi masa amat mencemburui...
balik umah dah keletihan
baby berjoget2 dalam perut nak hadap blog mmg tak la...
nak duduk pun tak selesa.. nak baring pun serba tak kena
takpe tahankan sikit je masa lagi...
banyak entry yg jadi jeruk pekasam...

Layankan la buah hatiku ini..
semakin hari semakin seronok melayan dia...
banyak perkataan dah petah bercakap..
Boleh dibuat teman..
boleh diajak berbual walaupun pelat...





Hari-hari dia akan peluk aku dan cakap "cayang mama"
semakin terharu...
camanala mama duk wad nanti.. mama rindu dia....



Mood happy time... seronok kemain... peace.........



6 bebelan kawanku:

eima said...

itu la aku rasa waktu ngandung dulu.... sayu je hati terinagt yg sulung tu

Gieyana said...

pat update jer tp kdg2 tak sempat bw..:-)s

mamalieyna said...

dpt adik nnti, lg bijak dia bercakap..semua benda pun nak tanya..^_^

tcare~

Aleyn said...

Anak2 gembira ibu lagi gembira kan...

isya said...

happy je mika ;)

Nens Collection said...

makin besar makin pandai..makin hensem!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah