Thursday, October 4, 2012

Check up 35 weeks

Harini check up 35 weeks
alhamdulillah baby sihat
kepala kat belah kiri plak
haritu kat kanan
dia mmg tak engaged ke bawah
takpela janji baby sihat mama redha

doa kata baby x nak mama sakit
tu kepala dia x ke bawah
kalau tak dia strecth n
bekas czer abg dulu...

minggu 35 kaki mama dah bengkak
doc bg mc dua hari ni...
bolehla mama rest
kalau g opis mama x larat nak panjat tangga 
dah opis mama kat atas kan



abg mika sangat happy tengok adik
setiap kali scan dia memang ikut
biar dia tau dia nak ada adik
sekurang kurangnya dia tau dalam perut mama ada baby
hihiii so sweet bila dia nak kiss adik kat perut mama
kamu berdua nyawa hidup mama......:)

7 bebelan kawanku:

eima said...

alhamdulillah ....
mkn semuanye yg besh sebelum nk berpantang nanti .... laksa setahun tau mkn byk2

Nens Collection said...

org tua ckp lps surut kaki bengkak deliver la..semoga sume selamat ye..;)

Nad @ MamaZN said...

Alhamdulillah tak apa2...moga dipermudahkab ye kak eda.. :)

notti netti said...

ehehe bestnya mengandung......apa2pun jaga diri eh...

Nur-nba said...

Baik2 ye Eeda.. Jaga kandungan baik.. Semoga selamat melahirkan..

Aju Mohit said...

Assalam eda, dah lama betul Aju x kemari, bila buka blog eda, rupanya kawan saya ni dah nak bersalin pon, maaf lama tak dtg sini, dalam proses pindah blog, byk kene belajar, anyway, tahniah eda!! Alhamdulillah tak lama lagi mika akan jadi abang ye ;)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Moga dipermudahkan segalanya,
x lama jerk lg tu..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah