Wednesday, October 3, 2012

Kesayangan Atok & nenek


 Pic raya masa kat Johor..
Tak banyak sangat
Ni pun candid dalam kereta je masa nak pegi beraya...





 Nenek kena layan ini budak 2 orang....






 Perjalanan ke JB hampir 2 jam.. bila ngantuk... sorang pegi kat atas riba nenekkkkk


Sorang lagi???



 Tu dia... atas riba atok..... masing-masing cari port.... mama leh rileks....

camnila sayangnya atok ngan nenek kat cucu-cucu... sesekali nak bermanja


Bila diorang bangun.. sambung buat Onar kat belakang
Mika n icha punya gelagat...




 entah apa dikerjakan budak 2 orang ni kat belakang

main CD la apala....




 Nak buat peace kat mak long ya...


 Amboi abang apa yang suka tu....




 Apala dialog diorang berdua ni.....







Ni baru 2... tahun depan 3.. pening la atok ngan nenek tak cukup nak riba... hihihi


1 bebelan kawanku:

Nens Collection said...

hehe..cari atuk ngn nenek jgak..kiki..comell;)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah