Thursday, October 4, 2012

Fuji snow


Haritu teringin sangat nak makan abc kan...
harini lepad check up dating dengan hubby
dia nak makan teppanyanki
so aku dptla mkn abc jepun ni... fuji snow
 betul bak kata eima ...
2-3 minggu lg je boleh nak mkn apapun
lepas tu gigit jari tengok orang makan apa semua.... huhuu

takpe pasni hak slim kan harus diet skali time pantang... hihiiihi

7 bebelan kawanku:

eima said...

o0o org jepun pun ade ABC ek.....

mkn mcm2 tau ... byk nk kena pantang nanti ...tambah2 ais tu ....

Imaan09 said...

ya Btul..makan jangan x makan time ni.. fuji snow?? mengujakan.. apakah ABC jepun ni lain dr ABC kita..?nk try laa jugak

yangbaik said...

nampaknya kita punya minggu yang sama. bezanya saya kena buat check up minggu depan minggu 36. Dan memang penuh debaran...

semoga selamat semuanya...

ermmm... fuji snow tu nampak cam sedap jer

Ibu Lala said...

Makan selagi boleh

Aleyn said...

Bestnyer tengok California Roll tu

adyna said...

wah sedapnya.. @e_da, dah klik iklan..tp satu blog je yer..sebab tgk dlm profile banayk blog nyer :) tak pe kan..
selamat berkenalan :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

cedapnye..Fuji Snow..lama dh x mkn ABC..

Betul tu eida makan la selagi boleh mkn ni, nnti time pantang x leh mkn sebarang2 lg..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah