Thursday, November 8, 2012

sayang...

Kasih sayang dah mula tercipta
walaupun pada awalnya sukar dia nak menerima.

Tak kenal maka x cinta kan...
makin hari semakin sayang
" cayang baby deena katanya..... "


cinta hati mama dua-duanya.... hihiii

6 bebelan kawanku:

JaSSNaNi said...

bestnye.. baby comel dah bape hari ni? hmmmm sayang dua2 kan..

eima said...

hmmm biasa la tu mika kecik lagi ... cam fahim waktu dpt adek die dah syg dr kali pertama die tgk sbb die dah besar dah 3 tahun lebih ....

Mrs.Ira said...

so sweettt.....

Masya said...

insyaallah...
dah jadi abang mika yer...

Aju Mohit said...

alahai so sweet

yang adik tu sebijik muka mamanya ;)

Nur-nba said...

Sayang Mika dengan adiknya Deena.. :) Tembamnya pipi..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah