Wednesday, November 21, 2012

WW wednesday... Bila jauh....


Hati berbunga bila tgk instagram & wall fb hubby
ditepeknya muka bini dia kata RINDU...

so sweet!!!! 

walaupun ayat dia cover cover malu nak jiwang hahah


sebab....


dia jarang nak tulis rindu ke sayang ke kat public ncm tu.. so bila dia tulis macamtu memang rasa terharu gakla... haha..

 x sabar tunggu hari jumaat...
weekend ni hubby balik tgk mama ngan anak-anak
sian abg mika rindu sangat kat papa
hari-hari tanya...

we miss u papa.....

18 bebelan kawanku:

♥cikmOt♥ said...

alahaii...so suittt

PinkUmmi said...

romantiknye

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

waa, soooo sweet!
yup, kalo saya pun konpem terharu..
silap aribulan blh menanges kl die kol..
tp skrg ni dh immune dh pun, salu aje kena tinggal kalo asben nek offshore.. hhuhuh

alyyani said...

heheheh caption dia yg paling comel tuh. ;)

mamalieyna said...

Sesekali bjauhan jd rindu..ihiks..sweet jer

Gieyana said...

sweetnyer...:-)

Nad @ MamaZN said...

Sweet banget kak eda! =)
Sbb rindu cmni la saya sanggup pantang sedrik masa lepas bersalinkan nayli
Taksanggup nak rindu-rinduan =)

eima said...

alahai romantiknye

fuadnis said...

hahaha...ayat dia kelakar tapi sweet.......

AdaM Hawa said...

alalalala.. papa mika dah rindu kat mummy mika.. sweetttt

Nur-nba said...

So sweet.. :)

Cik Ai said...

so sweet ida,cik suami susah nak tunjuk kat kita tapi bila cik suami buat mcm tu rasa dah gugur air mataku ida.........tahniah ya ida dapat baby sama le kita tgh berpantang........

Hazrina Nasir said...

tahniah ida. dh bersalin ye. selamat berpantang. moga sihat2 semua. sama2 la kita dh sepasang :)

ch@ said...

Hahaaa...untung ke mu kak. Hilang pnt berpantang bila hati munga2.

Aleyn said...

Wow....kena jauh2 ngan hubby ni..nak tgk dia buat x cam tu..ekeke

Nad @ MamaZN said...

sweet banget! :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

sweetnye, kalau eija pun mesti berbunga2..selalunya kita je yg tunjuk perasaan rindu kan..

Zura Zue said...

hehehe...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah