Friday, February 15, 2013

babysitter oh babysitter... HELPppppppppppp

Helppppppppp
anyone boleh bantu

sy sedang mencari babysitter baru untuk deena
wat masa ni dia masih dijaga di nursery
but ada story mory mama nak tukar baby sitter dia..

Kalau ada sape tau pls email me shinbi3@gmail.com 
nak di area taman melawati, kemensah or taman permata atau kawasan sekitar yag berdekatan. kalau boleh nak tukar awal bulan depan... kalau ada sesiapa tau ada orang leh jaga baby bgtau ya...
dah puas tanya sana sini...
 harap2 dapatla jumpa babysitter yg baik boleh jaga my baby...
 rindu dak bam bam ni,....


hati tak senang duduk di opis teringat dia...
ya allah kau lindungila anak-anakku amin... tq kawan-kawan..

4 bebelan kawanku:

ch@ said...

sian deena bam bam ni.
smg deena jd kuat dan tabah ye.

AzieFirdaus Kamarudin said...

muka baby deena nih cam baby balqis yg azie jaga sebelum nih...embam2 pipi tu sama...comei kalo pakai topi yg ada rambut tu kak...hihi

maria firdz said...

salam kenal dan follow:
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

fazilzura said...

uhhuuhuh ... sedih kan pk anak2 .. x tenang jiwa di buat nye

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah