Thursday, April 4, 2013

Suprise untuk abang!

Semalam bawa balik kasut n stokin adik.  abang bersuara....
" mama beli baju adik? Mama tak beli baju abang?"

huihhhh sayu hati mama abang cakap macamtu...

Mama tak pernah abai untuk abang sekalipun mama ada adik....
Mama dah beli untuk abang cuma lambat je sampaipun...
Hari ni mama bawa balik untuk abang ye...
Tak sabar nak dapat kiss kanan kiri di pipi sambil dia cakap ulang ulang
 " tq mama.... Macih mama"...


Mama sayang abang dan adik
Mesti dia happy dapat baju spiderman ni!


beli online... tapi dapat seller yg baik hati
dia hadiahkan romper pulak tuk deena
alhamdulillah murah rezki anak-anak mama... 

5 bebelan kawanku:

eima said...

betui ... yg abg mesti kecik hati bila die punya tak de .. fahim pun gitu dulu...sbb sebelum asek die je dpt sebelum adek keluar

Nad MamaZN said...

Mesti mika teruja!

Ibu Lala said...

Pandai jeles yer.. Mesti la mama beli kat abang jugak sebab dua dua kan anak mama..

mama lieyna said...

Happy la abg tu nnti.. dh anak dua kena jaga hati btl2 kang merajuk yg abg :-)

MrS. F!zA said...

kalo darwisy dia tktnya tp baju adik dia kata dia punya..hahaha sebab dlu selalu blik keje kalo bwk balik baju msti utk dia kan.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah