Monday, August 18, 2008

Award & award.... :)

Award... ohhh terharunyerr rasa... ramai yg bg i award dr minggu lepas lg.. tp minta maaf byk2 tak berkesempatan nak collect. Minggu ni sangat bz.. semuanya nak di buat masa ni sebelum nak menyambut ramadhan.. adoiii peningnyaaaa... tension.. so hari ni kumpulkan semua skali dlm 1 N3... tima kasih pd semua.. love u all...


1stly.. award ni diberikan oleh bro rizal .(dia opismate i kalo uols nak tau).. Thank you award ni coz aritu dia memerlukan sokongan semangat ketika dia tengah boring takde mood.. award ni hasil kreativiti beliau sendiri.. cantik kan.? dia mmg suka melukis....thanx bro...

2nd award from missunguviolet.. thanx dear.... akak suka nooo...

3rd from cendawanintim...


ni pun sama dr cendawanintim.. tq sgt2..luv u sis



ni plak dr cendawanintim again n haja..
huhu kreativ blogger gitew katanya.. huhu.. tang mana tak tau lerr.. apapun i appreciate it.. time kasih kekawanku.... tp yg ni aku kena bg ucapan berangan lak katanya.... huhu.. ada rules gitew nak amik award kan...

“ANDA HENDAKLAH MENYEDIAKAN SATU UCAPAN BERANGAN
”It has been done according to the following rules:

1. The winner may put the logo on her blog.
2. Put a link to the person you got the award from.
3. Nominate 5 blogs.
4. Put links to the blogs.
5. Leave a message for your nominees


Ok.. amatlah terharunya saya menerima award yang tak di sangka2 ni.. Sebagai pendatang baru (bukan pendatang tanpa izin tau.. ) saya amatla mengalu2kan kehadiran kalian menjenguk blog saya yang tak seberapanyerr ini.... Sebagai penghargaan saya akan menghadiahkan beberapa buah kereta walkswagen lama saya kepada pengomen setia blog ini... hihihi...... okey sy nak share kan award ini kepada teman2 saya.. sekian tima kecih...:)

* bro rizal
* rafflesia merah
* leya
* kak umie
* manje
*nadia yuna
* dyla
* suara
* kak tie
* ibu kumbang

OK... HAPPY BLOGGING YA.....


6 bebelan kawanku:

Tie said...

wah..byk betul dapat award ni..macam artis lak..ni dah famous kena pakai baju blink2, barulah ngam.. he he..

ida.. said...

hiiihih sesekali jd artis glamour kejap je kak tie... hihi

~dyla~ said...

ida,
yg dyla tu saya ker?ala.. thanx ek.. tapi ucapan berangan dah buat la kat previous entry.... kire dah bley la tue yer..

umie@kakyong said...

Ida..
mekasih le banyak2 bgi award kat kak umie... lain kali bgi lagi erk... hihihi

ida.. said...

insya allah kak umie... keep in touch k...

rizal said...

wah... cantik arrr award yang ada lukisan tuuu..

saper bagi tu.. kekekeke :P

aper2pun.. mekasih mekasih sebab bagi hamberr award...

huhuhu.. marilah kita meng"award"kan sesama ahli bloggers.. huhu

happy friday..

:)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah