Tuesday, March 29, 2011

Sponsor kad PEMENANG Mika GA

Kepada semua pemenang Mika Simple Giveaway...

anda ada yang tak bagi alamat detail lagi pada saya..

HADIAH dah nak pos ni... hihi

sila bagi segera ya.. yang dah bagi ada 2 nama je ni..

nak tau pemenang KLIK SINI

GA kali ni ada sponsor kad dari seseorang tangan yang kreatif..
dia suka melukis.. apa saje.. hasil tanggannya nampak berseni...

sape lagi kalau bukan UMMI ONI aka syasya @ CHA..

tq so much my laling... sembang2 pastu dia kata nak sponsor kad sbg hadiah.. bagai orang ngantuk disorongkan bantal ler mamamika ni..
siap pos dah pada mamamika.. tq tau cha.. jasamu di kenang.. hehhehe

lihat la hasilnya..


hasil dari tangan cha yang melukis.. potong-potong dan tampal.. nak harap mamamika.. janganla harap.. ehheheh rajin sungguh cha ni..

3 kad hasil dr tangan cha

pada yg belum bagi nama sila email segera sebelum jumaat tau.. kalau tak hadiah bg kat orang lain pulak.. heheh


6 bebelan kawanku:

cik ewun said...

akk bagi sini je heh :P

no 21, jalan pulai bestari 16,
bandar baru kangkar pulai,
81300 johor bahru johor

khairunnisyak binti abdul rahman

mariah_smile said...

waa, rajinnye..

Zaidah said...

cantik...kreatif n rajin betul mama oni tu..... :)

ch@ said...

uiks, malu ah. interframe juga kat sini. ni rasa nak menyorok jejauh ni. sama-sama kakak. hahaha. sebab takde kerja. sekarang ni kerja datang menyerah diri pula.

Cik Dya said...

saya tag kamu untuk join GA chocolate saya.Jom join ramai2.Hadiah sangat menarikk :)

mummysyafie said...

kreatif nya awak dear...cantik kad tu

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah