Monday, January 9, 2012

Pecah Dara dinding HIJAUKU...!!

Anak oh anak.. 
Dasar kamu anak orang seni...
kat mana kuah tak tumpah ke nasi lalu masuk ke dalam perut
kalau dah mak bapaknya school of art & design
anaknya pun mengikut jejak


Tapi yang sadisnya dia tunjuk skill kat dinding..
huwaaaaaaaaa nangis mak ko nakkkk
penat mama dan papa dulu cat dinding berdua tau (kami tak upah org)
buat sendiri cat umah.. hhaha sket je pun
tengokla hasil seni anak bujang aku..


guna pensel.. aku try basuh ngan kain basah tap kekotoran semakin merebak... macam susah je nak hilang...



bukan 1 tempat... ada port lain rupanya....



dia nak belajar buat signature ke apa tak tau la....

tak salahkan dia juga.. dia bukan tau apa... ni papa la ni sepah2kan pen atau pensel.. angkara berlaku ketika mereka tinggal berdua di rumah.. kalau mama nampak sure mama dah jerit macam tarzan... papa dia ok je dia buat apa asal jangan NANGIS..!!! huaaaawaaaa mama yang nangis tengok ni...




tengok muka tak bersalah dia.. mama bebel leh dia korek hidung.. anak BERTUAH tul..... nak marah pun tak jadi... kamu bukan faham pun lagi... tu takde keje sticker mickey lekat kat meja dia lekat kat muka.. memang kreatif ko mika............ apapun mama sayang kamu!!!!!!!!!



Papa sila pikirkan cat warna baru sebelum raya tahun ni k.. hahahaaaa


9 bebelan kawanku:

aMiYs said...

ahahaha... mika ni buleh lak korek hidung time kena bebel...

Cik Puan*PIE said...

hahaha..korek hidung yg xtahan tu..c ammar lagi dasyat k.ida.dia guna marker pen...sy tgk hasil tgn dia tu, terus menangis. Xleh nk ckp ape dh...bnda dh jd.

kakyong said...

tu sorang, kakyong ni 3 orng.. cat baru masa bulan 3 2011, sbb nak kenduri adik bertunang.. x sampai 1 bulan, penuh balik mural anak2.. ni pun tak pasti raya ni ayahnya nak catkan atau tidak... kalo kenduri adik awal tahun ni, bercat lah semula dinding tu.. or else.. bertahan jer la sampai anak2 betul berakal..

Nama ku Nur Azeani Kamarudin said...

hehe...mika pandai buat lawak la..hikhik..terigt2 lagi yg dia aksi ultraman pakai pampers sampai hubby azie pun gelak tgk kak..hihi ;p

Masya said...

hihihihi..... x suke kan kalau dinding berconteng ni...

ajumohit said...

sabor je mika ni, tau kelemahan mama kamu untuk hentikan bebelan berterusan ye, terus korek idung hehehehhe

noor said...

hahahhaha bkn stakat skecth siap tandatangan ko ...hahhaha lwk ler mika nih..tp bgs nih bdk pandai!

KhaiRin - anies said...

dinding kena cat kaler itam la pasni

ch@ said...

hahaaa taknak kena conteng kena letak perabot. buat rak kasi penuh dinding. hahaaa. kretif mikhail, bagusss! itu namanya minda cerdas.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah