Thursday, July 12, 2012

Ada yang menarik dalam Anjung Seri!

Nak dapatkan anjung seri bulan 6
ada lagi ke? hihi

Rumah anak saudara hubby di bangi masuk magazine ni..
Rumah seorang arkitek.. memang lawa la kan..

Sayangnya diorang sempat duduk 2 bulan je..
sebab sekarang diorang dah berhijrah ke China
mengikut suaminya yang bekerja di sana
Yang bestnya anak buah hubby (isterinya)
Cuti keje 2 ke 3 tahun camtu.. kerana ikut suami
Tapi dibayar gaji Oleh company hubby dia..
bertuah kan...
dapat duduk tempat orang , dapat gaji lagi.. tak perlu berpisah dr suami
anak-anak pun dah sekolah di sana



Masa diorang buat kenduri housewarming haritu kami pegi..
sempat la view 1 rumah.. 2 setengah tingkat..
apa yang menarik sekali masuk magazine ni
sebab  ada painting hubbyku!




ada anak panah tunjuk arah painting tu... hubby hadiahkan sempena diorang masuk rumah baru haritu...  siap ada tulis skali dalam magazine tu... hihii

Rumah kami ada gak 2-3 painting.. tapi aku tak penah tulis pun kan.. hahah aku tak bagi hubby tampal banyak2 kat dinding umah... semak lak mata dah mcam galeri @ muzium gamaknya.. cukupla 1 atau 2.. hihi ok nak pi cari anjung seri balik nanti... huhuhu


6 bebelan kawanku:

AzuraFazil DIN said...

wah sonok nyeee..

cm makcik ku , dpt dok mesir (folow huby nye) thn ni masuk thn ke 5 .. mmg sonok sgt

Noorizal Ramly said...

Wahhhhhh..

o.O

Hebat tu!!

haa rumah dah ada painting, tak yah wall frame. Painting lagi mahal.

So secara rasmi, you dikeluarkan dari list. Ngehee

Nur-nba said...

Sahabat Eeda sangat menghargai pemberian hadiah tu.. (tentu dia sangat suka denga lukisan tu).. Bila kita gembirakan orang lain, kita akan rasa bahagia sangat. Betul tak?

Gieyana said...

ska gak beli magazine home deco nie..bertuah diaorang kan psl rumah pon cantik..:-)

teratai said...

Seronoknyalah tu tuah badan namanya!

Bertuah ada suami pandai melukis! Sure rumah penuh berseni...

Ardini Humaira said...

asben akak terer lukis2 ye :D wahhhh bestnye

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah